Zoë Kravitz, fiica muzicianului Lenny Kravitz, divorţează după un an și jumătate de mariaj - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 5:19 PM

Zoë Kravitz, fiica muzicianului Lenny Kravitz, divorţează după un an și jumătate de mariajZoë Kravitz, fiica muzicianului Lenny Kravitz, a depus actele de divorţ la un an și jumătate de când s-a căsătorit cu actorul Karl Glusman.

Cei doi au început o relaţie amoroasă în octombrie 2016. Zoë Kravitz și Karl Glusman s-au căsătorit în luna iunie 2019, la Paris, în casa artistului Lenny Kravitz. Nunta a fost una fastuoasă, iar printre invitații de seamă s-au numărat Denzel Washington, Cara Delevigne, Laura Dern, Shailene Woodley, Nicole Kidman și Reese Whiterspoon.

În vara anului trecut, actrița sărbătorea prima ei aniversare a căsniciei cu Karl și a publicat o fotografie de la nuntă.

”Eşti cea mai bună prietenă a meu (…) Şi voi face totul pentru tine până în ziua în care voi muri”, a comentat atunci Karl Glusman la postarea făcută de soția sa.

Din păcate, însă, cei doi sunt acum în prag de divorț. Zoë Kravitz a depus actele pe 23 decembrie, iar un reprezentant al actriței a confirmat despărțirea dintre cei doi. Momentan, nu se știu încă motivele rupturii dintre cei doi, însă Karl Glusman a șters toate pozele cu soția sa de pe contul lui de Instagram.

 

Sursa: Cancan.ro