Zodiac CHINEZESC saptamanal. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii! - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 9:41 AM

Zodiac CHINEZESC saptamanal. Mesajul de la inteleptii din Orient pentru cele 12 zodii!Zodiac CHINEZESC saptamanal.  In astrologia chinezeasca, anul 2020 este un an al belsugului, al perspectivelor pozitive si al ocaziilor favorabile. Se va caracteriza prin fluctuatii si speculatii ale pietei si, in general, ale marfurilor. Economia mondiala va intra intr-o perioada de crestere. Afacerile vor cunoaste o amplitutine maxima, bogatiile se vor acumula, iar averile se pot face usor. Totusi, acesta este si un punct important pentru investitii pe termen lung  (Sobolanul aduce noroc si bogatie) si care pot aduce rezultate in alti ani mai putini buni din acest punct de vedere.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!

Iata mesajul intelept chinezesc pentru zodia ta pentru noua saptamana:

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan

In prima parte a saptamanii ocupa-te de proiectele restante. Nu le mai amana pentru ca risti sa te aglomerezi, in plus nu vei mai avea timp de proiecte noi. Spre finalul saptamanii ar fi bine sa adopti o atitudine mai pozitiva. Weekend-ul se anunta romantic. Poate iesi intr-o plimbare scurta cu familia.

EXCLUSIV Horoscop 2021 Mariana Cojocaru. 2021 va fi anul debusolării VIDEO

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol

Ramai intr-o rutina care sa-ti aduca mai multe beneficii la locul de munca. Nu schimba nimic in aceasta perioada caci nu este recomandat. Actioneaza cu intelepciune si finalizeaza toate proiectele pe care le-ai inceput. La finalul lor vor veni si oportunitatile. In plan amoros, weekend-ul se anunta  favorabil cuplurilor. Dar si cei singuri ar putea clarifica situatia cu persoana de care s-au indragostit.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru

Saptamana incepe cu semne bune in plan financiar. Pot aparea negocieiri care sa-ti aduca un plus la venituri. Mijlocul saptamanii aduce mai multa temperatura in cuplu, pentru ca weekend-ul sa fie de-a dreptul fierbinte. Daca esti singur, incearca sa nu-ti pierzi cumpatul. Te lasi prea mult manat de impuls.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Sursa: Romaniatv.net