Zodia în care se nasc cei mai puțini români. Există o explicație la care puțini se gândeau - Știrile.eu

miercuri 24 mai 2023 12:05 PM

Zodia în care se nasc cei mai puțini români. Există o explicație la care puțini se gândeauTu știai care este cea mai rară zodie din România? Evidențele din ultimii 30 de ani arată că puțini oameni sunt născuți sub acest semn zodiacal. Află dacă te regăsești printre aceste persoane, în rândurile de mai jos. 

Statisticile arată că oamenii născuți sub acest semn zodiacal sunt oameni deosebiți și unici, prin felul lor de-a fi.

Cea mai rară zodie din România

În ultimii 30 de ani, s-a constatat că Vărsătorul este cea mai rară zodie întâlnită pe teritoriul României. Concluzia se bazează pe  faptul că datele din ultimii ani arată că multe persoane sunt născute în luna februarie, care este luna specifică acestui semn zodiacal. Mai multe studii au arătat că puțini oameni sunt cei care se nasc în luna februarie. Mai mult decât atât, februarie este cea mai scurtă lună a anului.

Această tendință a fost observată nu doar în România, ci și în alte părți ale lumii, inclusiv în Europa și Statele Unite ale Americii. Oamenii de știință au luat în considerare și alți factori, cum ar fi condițiile meteo, sărbătorile și vacanțele, în încercarea de a înțelege influența acestora asupra perioadelor de concepție și naștere.

Nu doar în România, ci în întreaga lume, Vărsătorul se numără printre cele mai rare semne zodiacale. Guvernat de planeta karmei și a lecțiilor dificile, Saturn, nativul Vărsător se poate confrunta adesea cu sentimente de izolare și singurătate,  pe măsură ce se descoperă și își apreciază calitățile.

Astrologii subliniază faptul că Vărsătorul nu este doar o zodie rară, ci și deosebită, nonconformistă și liberă în gândire. Acești nativi au tendința de a aborda lucrurile într-un mod diferit față de cei din jurul lor și nu se mulțumesc niciodată cu ceea ce li se oferă., tot timpul vor mai mult.

CITEȘTE ȘI: Zodiile pentru care se schimbă norocul în dragoste în 2023. Se întâmplă mai repede decât crezi, Universul le zâmbește

Persoanele născute sub zodia Vărsător caută mai mult, au intenția de a schimba lumea, de a contesta reguli și sisteme învechite și de a găsi soluții pentru binele universal. Sunt idealiste și visătoare, iar mulți dintre ei ajung lideri sau ghizi spirituali.

Vărsătorul se află mereu cu un pas înaintea vremurilor sale și este greu de ținut pasul cu el. De asemenea, este cunoscut drept rebelul zodiacului, deoarece are tendința de a pune la îndoială regulile și structurile existente.

Fiind independent și evoluat, Vărsătorul nu se teme să creeze un mediu bazat pe corectitudine. Printre trăsăturile dominante ale acestui nativ rar se numără inteligența creativă, puterea de anticipație, energia remarcabilă, responsabilitatea și exigența maximă.

VEZI ȘI: Ce meserie ar trebui să ai în funcție de zodia ta. Nativii nu vor mai da greș în viața profesională

Cancan.ro