Ziua și mesajul! Andrew Tate și „vorbele de duh” din arest: „Am o aversiune absolută față de amatorism” - Știrile.eu

vineri 10 martie 2023 9:27 PM

Ziua și mesajul! Andrew Tate și „vorbele de duh” din arest: „Am o aversiune absolută față de amatorism”


Tristan și Andrew Tate se află, în continuare, în arest. Decizia prelungirii acestei măsuri a avut loc în data de 27 februarie 2023 și a fost luată de magistrați. Așa cum obișnuiește, încă de la început, britanicul milionar își „varsă oful” pe platformele de socializare. Și astăzi, „Cobra” a postat câteva mesaje. Iată detaliile mai jos, în articol.

Cei doi frați britanici se află, în continuare, în arest preventiv. În data de 21 februarie 2023, Trista și Andrew Tate s-au prezentat la Tribunalul București, când s-a decis prelungirea arestării preventive cu încă 30 de zile. Apoi, avocatul lor a contestat decizia și au reajuns în fața magistraților, pe 27 februarie 2023. Contestanția, însă, a fost respinsă de magistrații Curții de Apel București, așa că frații s-au întors în arest. Atunci, Andrew Tate a transmis un mesaj. (Vezi AICI ce a spus britanicul)


Andrew Tate a transmis noi mesaje din arest

Nu este o noutate faptul că Andrew Tate, din spatele gratiilor, își ține la curent urmăritorii cu informații legate de situația în care se află el și fratele lui. Mai mult decât atât, are și un newsletter pe care îl trimite celor abonați la site-ul său. Pe platforma Twitter, în schimb, „Cobra” împărtășește și altfel de gânduri.

Astăzi, Andrew Tate a distribuit un interviu pe care l-a susținut alături de fratele lui, Tristan Tate. A ținut să scrie și câteva rânduri, la postare: „Spiralele care merg în sus sunt alimentate de cantități masive de energie. Nori în formă de ciuperci, de invidie, te propulsează în stratosferă. Am o aversiune absolută față de amatorism”. La o scurtă analiză a cuvintelor sale, Andrew Tate dorește să transmită, de fapt, că invidia se propagă cu repeziciune, asemenea unei explozii care învăluie totul în jur.

Apoi, la două ore distanță, Andrew Tate a transmis un nou mesaj: „Dacă ai vreun fel de respect de sine și te înconjori de câștigători, atunci este inevitabil și vei deveni si tu un câștigător. Este inevitabil. Garantat. De ce? Pentru că te vei simți inconfortabil să fii singurul pierzător”.

Vezi și ANDREW TATE SE CONFRUNTĂ CU PROBLEME GRAVE DE SĂNĂTATE. PURTĂTORUL DE CUVÂNT AI FRAȚILOR MILIONARI: „NU ESTE DE LUAT ÎN GLUMĂ”

Andrew Tate a ieșit din sediul DIICOT (ianuarie 2023). Sursă: CANCAN.RO

Vezi și CARE A FOST, DE FAPT, CEA MAI MARE TEMERE A LUI ANDREW TATE. CE ERAU NEVOIȚI SĂ FACĂ BODYGUARZII PENTRU A-L PROTEJA

Sursă foto: CANCAN.RO

Cancan.ro