Zidane a refuzat o suma uluitoare de la echipa lui Cristiano Ronaldo. Arabii au vrut să dea lovitura și să aducă un alt nume mare al fotbalului - Știrile.eu

vineri 26 mai 2023 2:01 PM

Zidane a refuzat o suma uluitoare de la echipa lui Cristiano Ronaldo. Arabii au vrut să dea lovitura și să aducă un alt nume mare al fotbaluluiZinedine Zidane a refuzat să devină antrenorul lui Cristiano Ronaldo. Francezul a fost invitat de Al Nasr să preia banca tehnică a echipei. ARabii i-au oferit un salariu imens.

Zidane a refuzat un salariu uriaș

Al Nasr s-a despărțit de Rudi Garcia, iar Zinedine Zidane a fost primul nume sunat de arabi. Fostului antrenor de la Real Madrid i-a fost oferit un slaariu imens, dar acesta a refuzat.

150 de milioane de euro au vrut arabii să îi ofere lui Zinade pentru a deveni antrenorul lui Ronaldo, anunță Footmarcato. Contractul, pe doi ani, a fost refuzat de francez, care vrea să rămână în Europa.

Zizou anunțase în urmă cu puțin timp că vrea să revină în antrenorat. Cel ce i-a adus lui Real, din postura de antrenor pricipal, trei titluri în UEFA Champions League consecutive, în 2016, 2017 și 2018, este chemat de PSG, din vară. Rămâne de văzut ce decizie va lua francezul, în privința carierei sale.

„Acum am timp, dar nu știu pentru cât timp. Știu că vreau să antrenez din nou. Poate o să-mi fac ceva timp până în iunie, lucrurile trebuie să fie rapide. Desigur, rămâne dorința mea să revin în antrenorat”, a spus Zinedine Zidane, potrivit jurnalistului sportiv, Fabrizio Romano.

Zidane vrea în Serie A

Publicația RMC Sport a anunțat că Zidane vrea să o preia pe Juvetus, iar venirea în Serie A este o prioritate pentru el.

„Prioritatea lui este Juventus. Antrenorul francez, care s-a bucurat până acum de familie și de postura de tânăr bunic, nu și-a pierdut gustul de a antrena.

Dorința lui clară este de a găsi echipă în pauza dintre sezoane. Cluburile care i-ar putea atrage atenția se numără pe degetele unei mâini, din diferite motive. În particular, unul îl interesează și reprezintă o instituție pe care o și cunoaște foarte bine: Juventus Torino”, au notat francezii despre Zinedine Zidane.

Zidane, ajuns la 50 de ani, a evoluat la Juventus ca jucător între 1996 și 2001.

Playsport.ro