Zanni a recunoscut tot la Pro TV! Cum a câștigat, de fapt, Survivor 2021 de la Kanal D și ce a fost obligat să facă pentru a pune mâna pe cei 50.000 de euro - Știrile.eu

marți 28 martie 2023 9:08 AM

Zanni a recunoscut tot la Pro TV! Cum a câștigat, de fapt, Survivor 2021 de la Kanal D și ce a fost obligat să facă pentru a pune mâna pe cei 50.000 de euroZanni a uimit pe toată lumea în momentul în care a vorbit cu sinceritate despre modul în care  a ajuns să câștige Survivor 2021 de la Kanal D și ce a fost obligat să facă pentru a pune mâna pe cei 50.000 de euro. Faimosul nu este deloc încântat de situația în care a fost pus, dar a reușit să se resemneze.

Săptămâna trecută, Zanni, Elena Chiriac, Alex Delea și Oana Ciocan au intrat în competiția din Republica Dominicană chiar la finalul consiliului de eliminare. În ediția de seara trecută cei patru au fost urmăriți intrând prima dată pe traseu și făcând un show de zile mari. Totuși, declarațiile lui Zanni au fost cele care au încins imediat atmosfera în tabăra Faimoșilor.

VEZI ȘI: Sângele a dat în clocot la Survivor România! Nu s-a mai putut abţine şi a dat totul pe faţă, la Pro TV

Zanni, mărturisiri tulburătoare despre câștigarea Survivor 2021 de la Kanal D

Vă reamintim faptul că Zanni a intrat ca mentor în echipa Faimoșilor pentru a-i ajuta pe aceștia să înțeleagă cât mai bine despre ce este vorba în competiția din Republica Dominicană. Totuși, a făcut o serie de mărturisiri care i-a șocat pe toți cu privire la modul în care a ajuns să obțină marele premiu pus în joc în 2021 de Kanal D. Cum?! Săpându-și colegii!

„Și noi ne certam. Cum făceam să mă fac auzit? Făceam mai urât decât alții. Asta era soluția: Trebuia să-i devorezi! Eu devoram echipa, ca să se supună. Adică, a trebuit să fac rău ca să-mi iau partea”, a spus câștigătorul Survivor 2021.

Zanni, mărturisiri uimitoare la Survivor/ Foto: captură Pro TV

În momentul în care au auzit afirmațiile făcute de câștigătorul din 2021, Faimoșii au rămas șocați. Totuși, mentorul lor a menționat faptul că întregul format al concursului l-a făcut să aplice această metodă pentru a putea obține tot ceea ce și-a dorit.

„Poate că v-am dezamăgit, dar lumea trebuie să înțeleagă, vere, că aici trebuie să-ți iei bucata. Și felul în care eu mi-am luat porția a fost să-i dau pe mulți la o parte. E deranjant, e trist, dar ăsta e formatul. Mulți nu l-au înțeles și, dacă nu ești capabil să-l înțelegi, atunci nu ai cum să ai vreo pretenție”, a mai adăugat Zannidache.

Zanni, mentorul din echipa Faimoșilor/ Foto: captură Pro TV

NU RATA: Şoc la Pro TV! Un faimos şi o faimoasă au fost daţi afară de la Survivor România

Cancan.ro