Vlad Munteanu poate juca și la 39 de ani în Liga 1! Cum l-a surprins ProSport de Sărbători | FOTO EXCLUSIV - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 10:41 PM

Vlad Munteanu poate juca și la 39 de ani în Liga 1! Cum l-a surprins ProSport de Sărbători | FOTO EXCLUSIVVlad Munteanu a ajuns la 39 de ani, pe 16 ianuarie va împlini vârsta de 40 de ani, însă fostul dinamovist are în continuare un fizic de invidiat, dovadă felul în care l-am surprins recent.

Băcăuanul face sport și se menține excelent, iar Prosport.ro l-a surprins chiar înainte de a juca tenis, în Herăstrău, deși temperatura era una destul de scăzută.

Vlad Munteanu s-a lăsat devreme de fotbal, încă din 2013, ultima sa experiență fiind în Germania, la Erzgebirge Aue.

Vlad Munteanu, în formă maximă la aproape 40 de ani! Prosport.ro l-a surprins la tenis | FOTO EXCLUSIV

Sosit la baza din Herăstrău în treningul lui Wolfsburg, echipă pentru care a jucat în Bundesliga, Vlad Munteanu a venit la teren cu o limuzină Mercedes.

La fel ca Sergiu Radu, Ciprian Marica sau Ionuț Lupescu, Vlad Munteanu a lăsat o impresie bună în Bundesliga.
Munteanu a ajuns prima oară în Germania în 2006, la Energie Cottbus. În 2007 a făcut pasul la Wolfsburg, care l-a împrumutat la Auxerre, Bielefeld și FSV Frankfurt.

Revenit la Dinamo, acolo unde a fost campion de două ori, în 2002 și 2004, Vlad Munteanu n-a mai convins în „Ștefan cel Mare” și a mai jucat apoi o perioadă scurtă la Concordia Chiajna, înainte de ultima experiență din carieră, cea de la Erzgebirge Aue.

În luna aprilie, Vlad Munteanu s-a alăturat și el fanilor dinamoviști și s-a înscris în Program DDB. În ultima perioadă, Dinamo „a trăit” cu ajutorul miilor de fani înscriși în Program DDB, ultimul dintre ei fiind starul Ștefan Bănică Jr. Programul socios „Doar Dinamo București” a strâns 800.000 de euro din cotizații numai în 2020. Massimo Maccarone, fostul jucător de la Middlesbrough, care a marcat o dublă împotriva lui FCSB (Steaua, la acea vreme) în returul semifinalei Cupei UEFA din 2006, a sărit și el în ajutorul „câinilor”.

„Cred că e normal să încurajăm lumea să-și facă abonamentele pe care programul DDB le are. Toți care au trecut pe la Dinamo o vor face. Unii au făcut-o deja, alții o vor face în curând”, a explicat fostul fotbalist decizia pe care a luat-o, în luna aprilie.

Sursa: Prosport.ro