miercuri 25 ianuarie 4:42 PM

       Abonare la google news

Vlad Gherman a dat din casă! În ce relații este cu Cristina Ciobănașu, la doi ani după despărțire. „Am fost sceptic”


Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format timp de nouă ani un cuplu. Cei doi și-au început relația din vremea adolescenței, iar în urmă cu doi ani s-au despărțit. Deși nu au mai format un cuplu, aceștia s-au văzut aproape zilnic, filmând în cadrul aceluiași proiect. În ce relații sunt acum?


Vlad Gherman a dat din casă și a vorbit despre despărțirea de Cristina Ciobănașu, dar și despre relația pe care cei doi o au acum. Atunci când și-au anunțat separarea, aceștia și-au promis că o să rămână prieteni. Inițial, Vlad Gherman a crezut că lucrurile o să fie destul de grele având în vedere faptul că era nevoit să o vadă în fiecare zi pe fosta iubită pe platourile de filmare.

Însă, se pare că exact acest lucru i-a ajutat pe cei doi. Faptul că a continuat să lucreze cu Cristina Ciobănașu și că a văzut-o regulat, l-a ajutat pe Vlad Gherman să treacă mult mai repede peste. Acum, cei doi sunt așa cum și-au promis prieteni și au o relație foarte bună.

„Într-adevăr, eu am fost sceptic la început în raport cu acest lucru. Da, știam că voi continua să lucrez cu ea (Criss) în serialul «Adela» sau pentru emisiunea de pe Happy Channel, dar mă gândeam că asta mă va face să trec și mai greu peste relația noastră. S-a dovedit că nu a fost așa, din contră.

Faptul că am continuat să lucrăm împreună și că nu a fost o ruptură totală post-despărțire m-a ajutat să mă vindec mult mai repede și sănătos. Da, acum, la doi ani de la evenimentul ăla, suntem prieteni; ne ajutăm când putem, ne sfătuim în privința anumitor lucruri și continuăm să lucrăm împreună.”, a declarat Vlad Gherman, potrivit viva.ro.

(CITEȘTE ȘI: DESPĂRȚIRE-ȘOC! DUPĂ NOUĂ ANI DE RELAȚIE, VLAD GHERMAN ȘI CRISTINA CIOBĂNAȘU ȘI-AU SPUS ADIO: ”RĂMÂNEM PRIETENI”)

Vlad Gherman, despre începutul relației cu Oana Moșneagu

Vlad Gherman a mai declarat că peste despărțirea de Cristina Ciobănașu l-a ajutat să treacă și actuala sa iubită. La acea vreme și Oana Moșeagu numai ce ieșise dintr-o relație, iar cei doi s-au regăsit, și-au împărtășit poveștile și s-au ajutat unul pe altul. Iar după ce rănile fiecăruia s-au vindecat, cei doi au decis să dea o șansă poveștii de iubire dintre ei.

„Cred cu tărie că, după orice relație, indiferent de durata ei, e sănătoasă o perioadă de conștientizare și procesare, o perioadă în care să stai tu cu tine și să reevaluezi tot ce s-a întâmplat. Eu am trecut prin perioada aia și, dintr-un punct, am trecut chiar cu Oana prin ultima parte a acelei perioade, tocmai pentru că și ea trecuse printr-o despărțire.

Treptat, am început să ne dăm seama că suntem pe aceeași lungime de undă și… cred că eu am fost cel care și-a luat inima în dinți și i-am propus Oanei să încercăm. Ea evident că nu mi-a putut rezista și m-a sărutat pătimaș și aia a fost (glumesc), deși… chiar sunt irezistibil. Aoleu, numai prostii spun aici! Totul s-a întâmplat natural și uite-ne aici!”, a mai spus Vlad Gherman.

(VEZI ȘI: IMAGINEA CARE A STÂRNIT UN VAL DE CONTROVERSE! VLAD GHERMAN, ”TRIUNGHI AMOROS” CU OANA MOȘNEAGU ȘI CRISTINA CIOBĂNAȘU)

Cancan.ro