Vlad Chiricheș, gol pentru Sassuolo în Serie A! Românul și-a salvat echipa de la o mare rușine cu Atalanta - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 6:00 PM

Vlad Chiricheș, gol pentru Sassuolo în Serie A! Românul și-a salvat echipa de la o mare rușine cu AtalantaVlad Chiricheș a început anul cu un gol marcat pentru Sassuolo! Românul a înscris în etapa a 15-a din Serie A, dar echipa sa a pierdut clar cu Atalanta, scor 1-5.

Titular în defensiva lui Sassuolo, Chiricheș a avut serios de furcă în disputa cu Atalanta, una dintre cele mai ofensive echipa din Europa: gruparea din Bergamo a marcat de două ori până la pauză, prin Zapata și Pessina, însă internaționalul român a reușit singurul gol al oaspeților, care speră în continuare să prindă un loc în cupele europene, la finalul sezonului.

Vlad Chiricheș a ajuns la Sassuolo în luna septembrie a anului trecut, după ce Napoli l-a cedat sub formă de împrumut, apoi a fost transferat în vara acestui an, pentru 9 milioane de euro, o sumă apropiată de cea cu care a trecut de la FCSB la Tottenham: 9,5 milioane de euro, în 2013.

Vlad Chiricheș, gol pentru Sassuolo cu Atalanta

Zapata a reușit dubla în minutul 49, iar Atalanta nu s-a oprit și scorul a devenit 5-0, după golurile lui Gosens și Muriel.

Vlad Chiricheș, care a văzut și un cartonaș galben, a salvat-o însă pe Sassuolo de la o mare rușine și a reușit golul de onoare al oaspeților, cu un sfert de oră înainte de final.

Fundașul lui Mirel Rădoi a reușit duminică al doilea gol în această ediție din Serie A. Vlad Chiricheș a mai izbutit să înscrie un gol în remiza cu Torino, scor 3-3, din etapa a cincea a campionatului Italiei.

Deși a pierdut la scor, Sassuolo se menține peste Atalanta în Serie A, dar este acum la 10 puncte de liderul Inter, care duminică la prânz a câștigat clar cu Crotone, la Milano: 6-2.

Peste o săptămână, Sassuolo are o altă deplasare grea: va juca pe terenul celor de la Juventus, campioana Italiei.

Sursa: Prosport.ro