Virgil Musta, avertisment în 2021 pentru toți românii. Ce spune despre o nouă pandemie - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 7:23 PM

Virgil Musta, avertisment în 2021 pentru toți românii. Ce spune despre o nouă pandemieVirgil Musta a făcut un avertisment în 2021 pentru toți românii. Ce spune celebrul medic de la Timișoara despre o nouă pandemie, citiți în articolul de mai jos.

Virgil Musta, declarții șocante despre o nouă pandemie

Virgil Musta, avertisment cutremurător în 2021 pentru toți românii, despre o nouă pandemie.

Virgil Musta, unul dintre cei mai apreciați medici din România când vine vorba despre epidemia de coronavirus,  a făcut o serie de pronosticuri pentru anul care tocmai a început.

Lucrurile se vor schimba radical în 2021

Astfel, dacă anul 2020 a fost cel sub semnul pandemiei de COVID-19, anul 2021 este cel în care lucrurile se vor schimba radical.

Chiar dacă viața tuturor nu va mai fi la fel de simplă ca înainte, anul 2021 va fi un an în care lucrurile vor reveni la normal.

Vaccinul anti-covid, arma principală împotriva pandemiei

Acum avem vaccinul, arma împotriva coronovirusului cea mai eficientă. Nu cred că va dura mult și pandemia va fi doar o amintire tristă, eu sper din tot sufletul ca lumea să se vaccineze și, astfel, să reușim să scăpăm de acest virus. Asta în primul rând. În al doilea rând, cred că majoritatea vor înțelege cât este de improtant să ducem o viață sănătoasă, fără excese.

Nu de altceva, dar, așa cum, din păcate a demonstrat-o acest virus, cei afectați cel mai grav au fost cei care nu fac mișcare, care nu fac sport și cei care au diverse boli generate de un trai, unstil de viață, care nu a pus accent pe sănătate”, a declarat Virgil Musta.

Românii vor trebui să treacă periodic la medic

În plus, Virgil Musta, consideră că românii vor înțelege că este esențial să meargă, periodic, la medic.

Cred că și sistemul de sănătate va fi reformat, cel puțin din punctul de vedere al pacienților. Oamenii vor fi mai atenți la un stil de viață sănătos, vor încerca să prevină și să facă analize mai des, să descopere din timp dacă au vreo afecțiune. Iar asta va reduce presiunea de pe sistemul medical de la noi”, a explicat Virgil Musta.

Sistemul de sănătate trebuie reformat

De asemenea, pronostichează celebrul medic, și sistemul de sănătate românesc va fi reformat. ”Probabil se va pune la punct un sistem în care bolile contagioase vor fi mai bine izolate, iar pacienții vor fi și mai protejați. 

Adică, probabil, se va schimba stilul de spitalizare, de la saloane mari, cu mai mulți pacienți, se va trece la sistemul de rezerve, cu unul, maximum doi oameni în ele”, a mai declarat Virgil Musta.

Sursa: Playtech.ro