miercuri 25 ianuarie 2:44 PM

       Abonare la google news

VIDEO. Fost jucător de națională în pat cu altă femeie decât soția sa. Imaginile au apărut pe internet


Un fost mare atacant rămâne o apariție publciă importantă chiar și după retragere. Marele Peter Crouch, ajuns la 43 de ani, nu mai joacă fotbal profesionist din 2019.


Peter Crouch, filmat în pat cu o  femeie

Acesta a fost protagonistul unei farse TV de zile mari. Recunoscut pentru glumele sale, atacantul a fost, de această dată, victima unei farse. În cadrul emisiunii „Michael McIntyre’s Big Show”.

Acesta a fost supus la un test: trebuia să stea în pat, alături de soția lui, Abbey Clancy,  și să observe, după un minut în care lumina a fost stinsă, ce s-a schimbat în cameră.

Acesta a observat câteva mici schimbări, însă nu se aștepta la ce urmează. Lângă el, în pat, nu se mai aflat soția lui, ci vedeta TV Holly Willoughby. Reacția fostului atacant de la Liverpool a făcut senzație.

„Ohhhhhhhh! E Holly Willoughby! Nu mă așteptam la așa ceva!”, a spus Crouch. (VIDEO AICI)

Peter Crouch a adunat 42 de selecții și 22 de goluri pentru naționala Angliei, făcând parte din lotul ce a participat la Cupa Mondială din 2006, din Germania, acolo unde a marcat un gol în șase partide.

Burnley (6 meciuri/0 goluri), Norwich (14/4), Southampton (32/16), Aston Villa ( 43/6), QPR (47/12), Portsmouth (87/34), Tottenham (93/24), Liverpool (135/42) și Stoke City (261/61) sunt echipele din cariera lui Peter Crouch. Atacantul era unul din cei mai înalți jucători din lume, având o înălțime de 2.01 metri.

Un alt fost jucător din Premier League i-a aruncat lucrurile iubiei sale pe geam

Un alt caz celebru din Anglia este cel al fostului cuplu format din Greg Halford și Kirsty Goh. Acum 15 luni, cei doi s-au separat după ce ea l-a înșelat pe el.

Casa lor, care valorează aproximativ un milion de lire sterline, a fost nelocuită timp de un an. Acum, fostul fundaș din Premier League a revenit ”acasă” pentru a scăpa de obiectele fostei sale prietene. Presa din Anglia susține că aceasta conducea compania Mercedes, filiala din Anglia.

El i-a aruncta lucrurile pe geam, filmând totul. Filmările au ajuns pe Twitter, alături de un mesaj dur aruncat fostei sale iubite.

„A durat mult prea mult, dar în sfârșit am scăpat de lucrurile nenorocitei care m-a înșelat”, a scris Greg pe Twitter.

Reading, Sunderland, Charlton, Sheffield United, Wolverhampton, Portsmouth, Nottingham Forrest, Brighton, Birmingham, Cardif sau Aberdeen sunt echipele pentru care a jucat Greg Halford în carieră. Fundașul are 28 de meciuri în Premier League.

Playsport.ro