miercuri 25 ianuarie 12:38 PM

       Abonare la google news

Victoria Răileanu, judecată aspru de un taximetrist din cauza propriului copil: ”M-am simtit foarte prost”


Ironia face ca Victoria Răileanu să fie una din actrițele care a interpretat un rol în mega producția ”Taximetriști”. Se poate spune că viața nu bate filmul de data asta. Actrița a avut parte de o experiență neplăcută, motiv pentru care nu mai vrea să audă de taximetriștii din București. 


În cadrul unui interviu, Victoria Răileanu a memorat una dintre cele mai neplăcute interacțiuni cu taximetriștii din București. Actrița a povestit cum șoferul taxiului a profitat de accentul bănățean și a făcut un mic ocol în drumul spre aeroport. Mai exact, șoferul a dus-o în Pipera, la casa lui Gigi Becali.

”Țin minte că eram în primii ani în București. Eu aveam accentul meu din Banat și am avut o cursă spre aeroport, aveam un avion. Eu eram atunci foarte tânără, mi-era și rușine să zic ceva.

Mi-au auzit accentul, că aveam accent de Banat, și m-a dus șoferul prin Pipera să îmi arate casa lui Becali, a nu știu cărui fotbalist. Îmi zicea: uite asta e casa nu știu cui, asta e casa lui cutărică…”, a povestit Victoria.

Victoria Răileanu: ”M-am simțit foarte prost”

Vezi și: PUȚINI ȘTIU ASTA! CE MESERIE AVEA DOINIȚA OANCEA ÎNAINTE DE A AJUNGE PE MICILE ECRANE: „LE FĂCEAM PE TOATE”

Șirul dezamăgirilor au continuat și câțiva ani mai târziu, chiar din aprtea unui șofer de Uber. Într-un moment în care orașul București este paralizat, chiar înaintea sărbătorilor de iarnă, Victoriei i s-a atras atenția că poate să fie un părinte mult mai bun dacă își dorește. Motivul? Copilul actriței avea doar un an și jumătate, iar nerăbdarea acestuia l-a enervat la culme pe șoferul mașinii, care, într-un final, nu s-a putut abține de la a face anumite remarci.

“A fost un șofer, de-o vârstă cu mine, acum vreo 5-6 ani, mergeam spre Târgul de Crăciun, acolo, spre Piața Constituției. Copilul era cu mine (n.r. – băiețelul ei, Carol), avea un an și jumătate, cam așa. Am făcut atunci, înainte de Crăciun, când traficul era infernal în Capitală, cu o jumătate de oră mai mult față de cât era prevăzut timpul cursei.

Copilul meu, fiind foarte mic, nu avea răbdare, ca orice copil, îmi era greu să îl controlez. La finalul cursei, șoferul a băgat o viteză foarte mare să prindă ultimul semafor și mi-a zis: ”Aș fi părinte mai bun decât tine”. Asta pentru că băiețelul meu era nerăbdător. M-am simțit foarte prost, îți dai seama”, a spus Victoria Răileanu, potrivit Fanatik.

Vezi și: FLORIN PIERSIC JR. ȘI VICTORIA RĂILEANU AU MUTAT SPECTACOLUL ÎN STRADĂ: REPETIȚIILE S-AU TERMINAT, POFTIȚI LA SHOW!

Cancan.ro