Victor Slav, umilit de fanii lui după ce a pus o poză cu iubita sa. Ce detaliu au observat aceștia - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 9:24 PM

Victor Slav, umilit de fanii lui după ce a pus o poză cu iubita sa. Ce detaliu au observat aceștiaNoul an a cam început cu stângul pentru Victor Slav. A fost umilit de fanii lui după ce a pus o poză cu iubita sa. La descrierea imaginii, fostul prezentator al rubricii meteo de la Stirile PRO TV a făcut o comparație cu celebrul cuplu de asasini Bonnie și Clyde.

Victor Slav, umilit de fanii lui

Nu este niciun secret faptul că Victor Slav nu prea mai are noroc în dragoste. Cu toate că are priză la blonde, vedeta nu prea poate să își formeze o relație stabilă. Cel mai probabil, vina aparține faptului că, până acum, și-a expus des viața amoroasă.

Victor Slav a avut o relație de lungă durată cu Anda Adam, celebra cântăreață, și un mariaj scurt cu Bianca Drăgușanu. Cu celebra blondă de pe urmă are și o fiică superbă, care îi seamănă leit. Chiar dacă a fost părăsit ultima oară de o blondă, Victor Slav tot la blonde trage.

Cum arată iubita lui Victor Slav

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu se iubește încă din vara lui 2019 cu o tânără blondă, superbă. Cei doi au fost văzuți rar în public, iar la evenimente mondene nici nu a fost vorba în 2020. Acum, la început de 2021, Victor Slav a vrut să le facă un cadou fanilor.

Din păcate, intenția lui nu a prea fost primită cu brațele deschise. De ce? Din cauza asemănării care există între actuala lui iubită și Bianca Drăgușanu, fosta lui soție. Victor Slav a publicat pe toate rețelele sale de socializare imaginea cu cea care i-a furat inima.

”Pentru 2021, Bonnie și Clyde în acțiune”, a scris Victor Slav în dreptul fotografiei în care apare alături de iubita sa.

Fanii, revoltați din cauza asemănării cu Bianca Drăgușanu

Din păcate pentru Victor Slav, imaginea nu prea a fost primită cu brațele deschise. Fanii lui s-au împărțit în două tabere: unii pro, alții contra, și mesajele au curs gârlă:

”Câta „siliconul” ai sis la bust …silly sau silicon valey. Voi astea operate sau aranjate asa la ,,tiplã” se vede chinul pe fatza voastrã fãrã supãrare si superficialitatea .,.sunteti ca o mncare care aratã bine prea bine sa fie si gustoasã fete tinere operate si machiate” ca mumiile lui Thutantute camon”

”Păcat de tine ! Dar cine este cea de lângă tine ! Acum este tânără ( cine o fi ?!!!), dar după 55-60 de ani, când se lasă silicoanele în papuci, o să îți mai placă ?! Una este să te întrețin, altceva să schimbi măsura la silicoanele din toate părțile esențiale… Chiar păcat de tine!”

”Drăgușanu Nr 2. No offence, dar seamănă. Doar că Bianca e mai tunată un pic”

”Ai niste gusturi proaste o copiez pe Bianca cauta o femeie de casa uite viciu a umblat pina a gasit o fata de casa”

”Cine mai este si petarda asta???? Numai dastea ai parte bre nea Victor????”

Sursa: Playtech.ro