Victor Hănescu, în vizită la o blondă misterioasă. Cum își umple timpul fostul tenismen | FOTO EXCLUSIV - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 8:11 AM

Victor Hănescu, în vizită la o blondă misterioasă. Cum își umple timpul fostul tenismen | FOTO EXCLUSIVVictor Hănescu s-a despărțit de soția sa, Andreea, în anul 2018. Rutina zilnică şi proiectele fiecăruia dintre cei doi au făcut imposibilă convieţuirea şi hotărârea a fost luată de comun acord. Acum, fostul tenismen a fost surprins de Prosport.ro acasă la o blondă misterioasă, care pare a fi noua sa iubită.

Vcitor are doi băieţi cu fosta soție, Luca şi David: „Decizia de a divorţa nu a fost uşoară, însă focusul nostru rămane pe menţinerea unui mediu armonios pentru copiii noştri şi de a le oferi iubirea şi sprijinul pe care l-au avut şi până acum. Ne dorim binele unul altuia şi vom rămâne dedicaţi creşterii copiilor noştri”, a precizat Hănescu după divorț.

Victor Hănescu își umple timpul muncind la academia care îi poartă numele

Dupa 17 ani de tenis profesionist, dintre care 10 în Top 100 ATP, Victor Hănescu a rămas în domeniu și a trecut la o nouă provocare: proiectul Academia Victor Hanescu (AVH), născut din dorinţa de a transmite mai departe cunoştintele şi experienţa acumulată în cariera de sportiv de performanţă.

Victor Hănescu se poate lăuda cu un titlu ATP, obținut la Gstaad, în 2008, dar și cu două trofee în circuitul de dublu! A făcut parte din echipa de Cupa Davis a României timp de peste 10 ani.

Sursa: Prosport.ro