Vești triste la început de 2021! O cunoscută interpretă de muzică populară și-a pierdut soțul. „Am încercat să facem tot posibilul” - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 9:29 PM

Vești triste la început de 2021! O cunoscută interpretă de muzică populară și-a pierdut soțul. „Am încercat să facem tot posibilul”Anul 2021 a început cum nu se poate mai rău pentru o cunoscută interpretă de muzică populară. Soțul ei a decedat pe patul de spital, după ce corpul său a pierdut lupta cu o boală grea de care suferea de mai bine de un an.

Este doliu în familia cântăreței de muzică populară Tatiana Mărcoianu. În ultimele zile ale anului 2020 soțul acesteia a ajuns de urgență la spital, însă astăzi bărbatul a decedat. Pe data de 30 decembrie a fost internat la spital. Acestuia i-a fost făcut și testul pentru coronavirus, iar bărbatul a fost confirmat cu noul virus, așa că medicii au aplicat tratamentul cu plasmă.

„Pe 29 spre 30 l-am internat, a venit salvarea şi SMURD-ul. El prezenta simptome de insuficienţă respiratorie din cauza abdomenului, medicamentele nu prea îşi făceau efectul. L-a luat ambulanţa şi SMURDUL şi l-au dus la spital.

A doua zi dimneaţa i-au făcut testul Covid, i-au administrat plasmă. L-au pus la aparatul de oxigenare. Am vorbit cu el pe 31 dimineaţa, la ora 9.00 l-am sunat. I-am zis: «Vrei să îţi aduc ceva?», «Nu, că şi aşa îmi tremură corpul şi nu pot să ţin nici cană de apă, nimic. Să îmi pui o sticlă de apă.» ”, a povestit cântăreața Tatiana Mărcoianu, pentru Antena Stars.

„M-a sunat și a spus că a decedat”

Se pare că soțul cântăreței a pierdut lupta cu o boală grea, cu care se confrunta de mai bine de un an. Acesta fusese diagnosticat cu ciroza hepatică, lucru ce i-a provocat și o depresie puternică.

„Era bolnav, avea ciroză hepatică. De un an şi puţin am tot trecut prin perioada asta grea, dar a fost fulgerător. Tot evolua, cu paşi repezi boala. El când a aflat acest diagnostic a făcut o depresie, nu a putut să suporte acest gând. 8a fost internat de câteva ori la Fundeni, am încercat să facem tot posibilul. Eram dispusă să vorbesc pentru un transplant de ficat.

L-am sunat pe doctor, mi-a spus că e în stare gravă şi nu ştie dacă mai prinde weekendul. După jumătate de oră m-a sunat şi mi-a spus că domnul Mărcoianu a decedat.”, a mai spus artista.

Sursa: Cancan.ro