Vești bune din Premier League! Derby-ul Chelsea - Manchester City se va juca, dar Guardiola are mari probleme! Câți jucători au fost infectați cu COVID-19 - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 6:17 PM

Vești bune din Premier League! Derby-ul Chelsea – Manchester City se va juca, dar Guardiola are mari probleme! Câți jucători au fost infectați cu COVID-19Derby-ul dintre Chelsea și Manchester City se va juca în cele din urmă, după focarul de coronavirus care a lovit și lotul lui Pep Guardiola. După ce partida cu Everton a fost amânată, Manchester City revine în Premier League, dar catalanul are cinci absenți pentru duelul de la Londra.

Jurnaliștii englezi susțin că Gabriel Jesus, Kyle Walker și Ederson sunt cei mai importanți jucători care nu pot evolua împotriva lui Chelsea.

În conferința de presă de azi, Pep Guardiola, care și-a prelungit recent contractul cu Manchester City, nu a oferit niciun nume, dar a subliniat că are cinci jucători indisponibili, după ce fotbaliștii s-au infectat cu COVID-19.

Chelsea – Manchester City se joacă! Guardiola are cinci jucători infectați cu COVID-19

„Au fost inițial patru persoane infectate, dintre care doi jucători, apoi încă trei fotbaliști. Nu cred că regulile Premier League îmi permit să le spun numele, dar o să vedeți la ora partidei cu Chelsea despre cine e vorba. Trebuie să respectăm viața privată a jucătorilor, astfel că nu am cum să declin identitatea fotbaliștilor. Avem însă un lot puternic pentru partida de pe Stamford Bridge”, a spus Pep Guardiola.

Catalanul susține că Manchester City a făcut tot posibilul pentru ca partida cu Everton să se dispute și chiar a vorbit cu italianul Carlo Ancelotti, pentru a lămuri lucrurile.

„Am vrut să jucăm contra lui Everton, dar au apărut acele 3 noi cazuri și am informat Premier League. Eu personal l-am sunat pe Carlo Ancelotti să îi explic situația, pentru că vorbisem cu el cu o zi înainte și am vrut să știe că lucrurile s-au schimbat față de discuția inițială. Era un risc pe care ni l-am fi asumat dacă partida se disputa, astfel că s-a luat o decizie înțeleaptă. Mie și jucătorilor ne-ar fi plăcut să jucăm, dar siguranța are prioritate”, a mai afirmat antrenorul lui Manchester City.

Sursa: Prosport.ro