Vestea momentului! Macauley Culkin a devenit tătic pentru a doua oară - Știrile.eu

duminică 19 martie 2023 5:57 PM

Vestea momentului! Macauley Culkin a devenit tătic pentru a doua oară


Macaulay Culkin a devenit tată pentru a doua oară. Nașterea mezinului a avut loc în urmă cu trei luni, iar evenimentul a fost ferit de ochii curioșilor, totul petrecându-se în mare secret. 


Brenda Song (32 de ani) și Macaulay Culkin (42 de ani) au devenit părinți pentru a doua oară. Logodnica actorului a născut în urmă cu trei luni, chiar cu puțin timp înainte de Crăciun, o fetiță perfect sănătoasă. Totodată, acesta nu este singurul eveniment ținut în secret în familia celor doi. Primul copil al cuplului, Dakota Song Culkin, a venit pe lume în luna aprilie 2021, naștere ce a fost dezvăluită câteva luni mai târziu: „Ei sunt și au fost întotdeauna foarte îndrăgostiți unul de celălalt„, a declarat o sursă în exclusivitate pentru US Magazine.

Vezi și: RADU SIFFREDI FACE SCHEME DE MMA, DUPĂ CE I S-A BĂGAT ACUL ÎN VENĂ! SHOW ÎN STRADĂ CU OANA MATACHE ȘI IUBITUL EI

Cele două vedete formează un cuplu din anul 2017, iar relația lor pare să fi fost predestinată. Deși discretă cu viața personală, actrița a declarat la vremea respectivă că Macaulay Culkin este omul care o face cea mai fericită femeie: „Este minunat!„Nu-mi place să vorbesc despre viața mea personală, dar totul este minunat și sunt fericită”, a declarat Brenda Song.

Macauley Culkin și Brenda Song/ Sursă foto: Instagram

Brenda Song: ”Aș putea să scriu la nesfârșit despre cât de minunat ești”

Cu toate acestea, în  semn de recunoștință, Brenda Song le-a împărtășit fanilor de pe Instagram, în anul 2020, un mesaj emoționant despre relația cu partenerul ei, Macauley Culkin. De altfe, de când formează un cuplu, acestea au rămas singurele informații oficiale despre relația celor doi.

„Aș putea să stau aici și să scriu la nesfârșit despre cât de minunat, bun, iubitor, autentic, loial, onest, strălucitor și hilar ești, și cât de recunoscătoare sunt că am ocazia să împart și să fac acest lucru al vieții cu tine.

Dar, în primul rând, asta mi-ar lua o eternitate și, în al doilea rând, nici măcar nu vei vedea asta pentru că nu folosești niciodată Instagram. Hahaha. Unicornul meu care nu am crezut niciodată că ar putea exista, sunt [cea] mai norocoasă persoană din lume pentru că sunt iubită de tine”, a scris ea pe Instagram la acea vreme.

Vezi și: N-O SĂ-ȚI VINĂ SĂ CREZI! CE A PUTUT SĂ FACĂ O MIREASĂ, DUPĂ CE BĂRBATUL CARE AVEA SĂ-I DEVINĂ SOȚ A UITAT SĂ AJUNGĂ LA NUNTĂ

 

 

 

Cancan.ro