Vedeta care s-a luptat cu covid-19 de Crăciun. S-a aflat abia acum: ”Probabil aș muri singur, într-un cort” - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 11:03 AM

Vedeta care s-a luptat cu covid-19 de Crăciun. S-a aflat abia acum: ”Probabil aș muri singur, într-un cort”Vești proaste pentru marea vedetă internațională care s-a luptat cu covid-19 de Crăciun. Este vorba de nimeni altul decât Jeremy Clarkson, fostul prezentator al emisiunii Top Gear, actual prezentator al emisiunii The Grand Tour. Acesta a mărturisit recent prin ce clipe grele a trecut de Crăciun.

Vedeta care s-a luptat cu covid-19 de Crăciun

Jeremy Clarkson, în vârstă de 60 de ani, a trăit sărbători zbuciumate. Prezentatorul emisiunii „The Grand Tour” a luat virusul covid-19. Din cauza vârstei sale se află în categoria de risc. Acesta a mărturisit că a fost la un pas de spitalizare.

Acum, când deja se simte mult mai bine și pericolul a trecut, Jeremy Clarkson și-a povestit experiența cu coronavirusul. Conform The Sun, vedeta internațională a început să se simtă rău pe data de 21 decembrie 2020. Testul făcut a ieșit pozitiv iar medicul l-a avertizat că nu trebuie să ajungă la spital.

Jeremy Clarkson a avut covid-19 în 2020

Din fericire, s-a pregătit sufletește din timp cu ajutorul medicului său. Acesta i-a povestit ce urmează să se întâmple cu el și l-a sfătuit să aibă grijă. Ceea ce vedeta a și făcut, iar acum, la început de 2021, Jeremy Clarkson se simte mai bine.

„Doctorul s-a exprimat clar, mă voi simți rău între cinci și 14 zile și apoi ori mi-aș reveni, ori ar trebui să merg la spital. Unde, pentru că am 60 de ani, sunt gras și pentru că am fumat jumătate de milion de țigări și am avut pneumonie dublă, probabil aș muri, singur, într-un cort izolat din plastic” a spus vedeta emisiunii auto.

Ce simptome a avut Jeremy Clarkson

Vedeta internațională a mărturisit și prin ce simptome și stări a trecut cât timp a avut covid-19. Acesta susține că se trezea cu o transpirație rece pe corp și că a avut o tuse uscată.

„Nu mint, a fost înfricoșător. Mi-am petrecut timpul din carantină citind cărți bune și savurând mâncare, în timp ce așteptam ca Doamna cu Coasă să vină în vizită”, a spus Jeremy Clarkson, glumind.

Noul sezon al emisiunii „The Grand Tour” a fost întrerupt din filmări de pandemie. Filmările vor fi reluate ulterior, în Scoția. Înainte de pandemia de covid-19, echipa își dorea să filmeze noul sezon în Rusia. Din păcate, planul acesta a fost anulat.

”Mi-ar plăcea să fiu în Zimbabwe chiar acum, sau în Iran, sau în orice altă țară în care nu am fost până acum, să le bifez pe toate. Dar nu sunt”, mărturisea Jeremy Clarkson la începutul anului 2020.

Sursa: Playtech.ro