duminică 3 ianuarie 6:28 PM

       Abonare la google news

Valentin Mihăilă, debut pentru Parma! Românul a trăit un coșmar la primul meci și fanii au tras concluzia: „Nu este încă pregătit pentru Serie A”


Valentin Mihăilă a debutat în sfârșit pentru Parma, la primul meci echipei sale din 2021! Torino s-a impus însă clar pe „Stadio Ennio Tardini”: 3-0.


Fostul jucător al Craiovei a intrat în minutul 75, la scorul de 1-0, însă Parma n-a reușit să obțină nici măcar un punct, după ce Torino a mai marcat de două ori, în ultimele minute ale meciului.

Aflată doar pe locul 16 în Serie A, Parma tremură serios în lupta pentru evitarea retrogradării, în condițiile în care Torino s-a apropiat la un singur punct după succesul de azi.

Valentin Mihăilă, debut pentru Parma în Serie A

În ziua în care Vlad Chiricheș a înscris pentru Sassuolo, Valentin Mihăilă a prins în jur de 20 de minute în tricoul celor de la Parma, dar nu i-a entuziasmat pe fani, în condițiile în care echipa a suferit un nou eșec: 0-3 cu Torino.

Pe rețelele de socializare, fanii celor de la Parma „au luat foc” după înfrângerea de duminică și se tem să nu-și vadă echipa în Serie B, în sezonul viitor.

„Avem nevoie de jucători care să facă față în Serie A. Busi, Brunetta, Sohm și Mihăilă nu sunt încă pregătiți pentru Serie A”, a fost concluzia unui fan al Parmei.

Dacă argentinianul Brunetta a fost titular, iar Sohm și Busi au prins mai bine de o jumătate de oră, Mihăilă a fost aruncat în luptă abia în minutul 75, în locul francezului Karamoh.

Transferul lui Valentin Mihăilă i-a a costat 8,5 milioane de euro pe cei de la Parma. Din această sumă, un procent de 20% va ajunge în conturile lui Silviu Bogdan, omul care l-a descoperit. Jucătorul va câștiga 3,5 milioane de euro în cei cinci ani de contract.

Valentin Mihăilă a trecut prin momente grele și a fost la un pas să revină la Craiova, după ce a ajuns accidentat la Parma: „Dacă nu aveam oamenii mei acolo, atunci îl împachetau și îl trimiteau înapoi la Craiova. L-au descoperit la vizita medicală. L-au trimis la Munchen, l-au operat și gata. E o investiție serioasă”, a spus Giovanni Becali în luna noiembrie.

Sursa: Prosport.ro