Valentin Borcea de la Dinamo, urmărit de un club din Premier League. „E în vizorul lor!” - Știrile.eu

marți 5 ianuarie 2021 1:15 PM

Valentin Borcea de la Dinamo, urmărit de un club din Premier League. „E în vizorul lor!”Octavian, bunicul lui Valentin Borcea, a dezvăluit că fotbalistul în vârstă de 18 ani care evoluează pentru clubul din „Ștefan cel Mare” este urmărit de o echipă din Premier League.

Bunicul lui Valentin Borcea a oferit detalii mai puțin știute despre cariera fotbalistului de la Dinamo care a profitat de regula U21 impusă de FRF și a debutat la echipa mare a „câinilor”.

Acesta a dezvăluit că Valentin Borcea a dat probe la West Ham, echipă care evoluează în Premier League, dar că nepotul său este în continuare în vizorul englezilor chiar dacă i s-a transmis că e deficitar la jocul fără minge.

Valentin Borcea, umărit de un club din Premier League

„Povestea lui începe cu nouă ani de Dinamo. A fost titular în echipele naționale de juniori, a jucat la un turneu U18 organizat de UEFA. A participat la un turneu în Bulgaria, unde a câștigat titlul de cel mai bun jucător. 

În 9 ani, n-a lipsit de la niciun antrenament de la Dinamo. Iarnă, vară, vacanță, el a fost prezent permanent. Este un copil liniștit în viața de zi cu zi, dar e „câine” pe teren, dovadă că a luat multe „galbene”. Asta poate fi însă în favoarea lui”.

A fost în probe în Anglia, la West Ham United. L-au verificat cei de acolo și i-au spus că e deficitar la jocul fără minge. Când n-avea mingea, se mai băga unde nu trebuie. E în vizorul lor”, spune Octavian Borcea, conform GSP.ro.

Octavian Borcea, despre cum a reacționat nepotul său când a fost schimbat după un minut

„Nu a comentat niciodată la deciziile antrenorilor. De ziua lui, a fost schimbat după un minut. A fost victima acestei operațiuni, dar nu s-a supărat. Nu s-a supărat nici când, în ultima zi de dinaintea cantonamentului din Spania, i s-a schimbat biletul de avion lui și fotografiului. În locul lor, au plecat Prunea și Dănciulescu. 

N-a clacat! I-am spus că, în locul lui, altul claca și se lăsa de fotbal în fața unei asemenea decizii. Dar s-a ridicat pe propriile lui picioare. Oriunde a fost trimis, el și-a făcut datoria. N-a ținut cont că e trimis la echipa a doua, el și-a făcut treaba”, a mai adăugat bunicul lui Valentin Borcea.

Valentin Borcea, ajutat de bunic cu bani

„N-a mai primit banii de trei luni. Momentan, are noroc cu mine. Eu am fost un om potent financiar și l-am ajutat cât am putut. Am investit în el enorm de mult! Am ajutat și clubul, l-am ajutat și pe el, dar niciodată nu m-am dus să-i bag limba în ureche vreunui antrenor.

Acum, copilul e dezamăgit, nu vede bine faptul că n-are bani. Îi trebuie și lui bani de-o gheată. Eu i-am luat anual câte două, trei perechi. O singură dată a luat bani, care au venit de la fani. A luată primă de la galerie de 500 de euro. În rest, n-a pupat bani”, a mai spus bunicul fotbalistului de la Dinamo.

Sursa: Prosport.ro