Următorul transfer colosal de la FCSB: nu este Moruțan, Man, Coman sau Octavian Popescu! Anunț despre fotbalistul pe care Gigi Becali va lua o avere: „Are valoare mondială” | EXCLUSIV - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 7:26 PM

Următorul transfer colosal de la FCSB: nu este Moruțan, Man, Coman sau Octavian Popescu! Anunț despre fotbalistul pe care Gigi Becali va lua o avere: „Are valoare mondială” | EXCLUSIVFCSB a mizat în ultimii ani pe tineri jucători, iar în viitorul apropiat ar putea încasa milioane de euro pe talentele care încep să demonstreze în Liga 1. Dacă până în sezonul trecut Dennis Man și Florinel Coman erau fotbaliștii care au confirmat la formația patronată de Gigi Becali, în actuala ediție de campionat au apărut nume noi în prim plan.

Olimpiu Moruțan și Octavian Popescu sunt noile speranțe ale lui Becali, pe care dorește să obțină sume importante din transferurile lor, însă la momentul potrivit. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a observat și alți jucători care promit în lotul condus de Toni Petrea și are mare încredere că portarul Andrei Vlad va deveni un mare nume în fotbalul românesc, care ar putea face performanță la nivel mondial.

Andrei Vlad va fi următorul mare transfer de top al lui FCSB, crede Dumitru Dragomir. „Gigi Becali va lua foarte mulți bani pe el”

În opinia lui Dragomir, goalkeeper-ul roș-albaștrilor va ajunge în maximum trei ani la un club de talie europeană, întrucât calitățile sale sunt din ce în ce mai evidente.

„Eu cred că Andrei Vlad e cel mai bun portar al României, dacă ținem cont de vârstă și de perspectivă. El ar trebui să apere, înaintea lui Ionuț Radu de la Inter. Vlad este extraordinar. Are un joc de picior foarte bun, are un calm excepțional. Este curajos, nu îi este frică să iasă atunci când trebuie.

Are calitățile unui portar de top în Europa, nu doar în Liga 1. În opinia mea, Gigi Becali va lua foarte mulți bani pe el. Are valoare mondială. Peste doi, trei ani îl veți vedea pe Vlad apărând la un club important din lume”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Prosport.ro.

 

andrei vlad transfer fcsb suma gigi becali dumitru dragomirAndrei Daniel Vlad in meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova si FCSB, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat fara spectatori pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, vineri 18 decembrie 2020. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Andrei Vlad are doar 21 de ani și în ciuda unor evoluții slabe în primele partide la FCSB, în care a gafat lamentabil, în acest sezon a devenit titular la formația antrenată de Toni Petrea.

Portarul internațional de tineret a fost transferat în 2017 de la Universitatea Craiova, în schimbul a 400.000 de euro.

700.000 de euro este cota actuala a lui Andrei Vlad, potrivit transfermarkt.com

Sursa: Prosport.ro