miercuri 25 ianuarie 2:04 PM

       Abonare la google news

Unde și când va fi înmormântată Ana Oros, femeia sfâșiată de o haită de câini


Ana Oros, femeia ucisă de o haită de câini, în timp ce era la alergat, va fi înmormântată în orașul ei natal, în cursul zilei de sâmbătă. Soțul acesteia a fost în această dimineață să ridice trupul neînsuflețit de la IML. La ieșire, acesta a făcut câteva declarații despre înmormântare. 


Cazul femeii care a murit sfâșiată de câini a șocat întreaga țară. Ana Oros era o fană a sportului, iar în cursul zilei de sâmbătă, 21 ianuarie 2023, aceasta a ieșit la alergat, în zona Lacul Morii din Capitală. Opt câini au atacat-o și au sfâșiat-o pe loc. Ana a murit la vârsta de 42 de ani, lăsând în urmă un copil și un soț îngenunchiat de durere.

Sorin Dărăban a mers azi-dimineață la IML pentru a ridica trupul neînsuflețit al soției sale, iar apoi a vorbit despre înmormântarea care va avea loc sâmbătă, în Baia Mare.

Oana Oros, femeia ucisă de o haită de câini / Sursă foto: social media

(CITEȘTE ȘI: Câți bani avea în cont Ana Oros, femeia ucisă de câini pe Lacul Morii. Declarația de avere i-a șocat pe mulți)

Ana va fi înmormântată în orașul natal, Baia Mare

Trupul neînsuflețit al Anei va fi depus astăzi la capela din Cimitirul Giulești Sârbi, urmând ca apoi să fie transportată și înmormântată sâmbătă, în orașul său natal, Baia Mare, alături de părinții ei.

„Astăzi sunt aici ca să o iau pe Ana. Ana va fi depusă la capela din Cimitirul Giulești Sârbi, va rămâne acolo în decursul zilei de astăzi, în funcție de cât o fi să plecăm de aici, iar mâine toată ziua, slujba cu preoți se va desfășura în cursul zilei de mâine. Invit toți prietenii cunoscuți din București și din zona limitrofă să aducă un ultim omagiu acolo, după care, Ana va pleca în Baia Mare, orașul ei natal, acolo va fi înmormântată alături de părinții ei, pe care i-a pierdut, din păcate, la o vârstă fragedă. Nădăjuiesc că lucrurile acestea nu vor rămâne, ca să zic așa, fără consecințele de rigoare”, a spus soțul Anei Oros, pentru jurnaliștii de la fața locului.

(VEZI ȘI: Nicușor Dan, prima reacție după ce Ana Oros a fost sfâșiată de o haită de câini: ”Îmi pare rău că a murit”)

Cancan.ro