Unde a petrecut Bianca Drăgușanu Revelionul 2021, în timp ce Alex Bodi era cu Daria - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 6:05 PM

Unde a petrecut Bianca Drăgușanu Revelionul 2021, în timp ce Alex Bodi era cu DariaCum a petrecut Bianca Drăgușanu de Revelion? În timpul acesta, fostul partener pășea în Noul An alături de amoreza la care s-a întors mereu după despărțirile cu ea, Daria Radionova.

Unde a petrecut Bianca Drăgușanu de Revelion?

Celebra fostă asistentă păcătoasă s-a distrat la maximum departe de meleaguri într-o destinație care aproape că i-a devenit a doua casă. Aceasta a pășit în Noul An într-o locație opulentă, așa cum adoră. Diva s-a bucurat de luxul din Dubai și a petrecut ca-n vremurile bune alături de prietenele ei. Meniuri scumpe, băuturi fine și muzică, așa a arătat noaptea dintre ani a blondinei. La petrecere a ales să poarte o rochie scurtă care să îi scoată în evidență picioarele lungi.

În timpul acesta, Alex Bodi o avea alături de Daria Radionova, mai tânăra iubită cu care a înlocuit-o pe fosta lui Bote. Din păcate, Anul Nou nu a început la fel de bine pentru acesta, pentru că s-a implicat într-un nou scandal, cu fosta soție.

„Potrivit surselor, se pare că era rândul Iuliei să stea cu fetița, doar că Alex Bodi nu voia să se despartă așa repede de fiica lui. Bodi voia să meargă într-un centru comercial. La ora 14:30 Iulia a ajuns la casa afaceristului, dar Bodi ar fi închis porțile ca ea să nu poată ieși. Lucrurile s-ar fi calmat doar în momentul în care Iulia a început să țipe după ajutor”, arată cancan.ro.

Ce spunea vedeta despre relația cu celebrul afacerist?

„Noi avem o relație, oricum, foarte spumoasă. Fiecare zi din viaţa noastră este diferită, palpitantă, incitantă, excitantă. E cu de toate. Suntem din foarte multe puncte de vedere, foarte asemănători şi asta poate că nu este un lucru foarte bun. El mă întrece pe mine la orice: de la capitolul haine şi pantofi, până la capitolul orgoliu. De fiecare dată când ne-am despărţit, eu tot timpul am zis „Gata. Punct. La revedere”. Noi nu ne-am despărţit ca să ne împăcăm vreodată, noi ne-am despărţit ca să ne depărţim, dar de fapt, timpul şi faptele ne-au demonstrat că nu putem trai unul fară celălalt. (…) De aia mă iubeşte. Nu poate trăi fără mine. A încercat de câteva ori, dar nu a reuşit. Facem nuntă sau divorț. Noi avem tot ce ne trebuie, dar nu avem timp. Acum a venit toamna, ce ar însemna să plouă afară şi să îmi murdăresc rochia de mireasă de la călcâi până la genunchi. Aştept primăvara şi facem nuntă sau divorţ. El (n.r. Alex Bodi) vrea doi băieţi dintr-o dată”
Bianca Drăgușanu (Sursa: Antena Stars)

Sursa: Playtech.ro