Un zidar a săpat un tunel până la casa amantei, pentru a se putea vedea cu ea. Cum a reacționat soțul încornorat - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 2:06 PM

Un zidar a săpat un tunel până la casa amantei, pentru a se putea vedea cu ea. Cum a reacționat soțul încornorat


 


Un zidar din Mexic a găsit o soluție ingenioasă de se vedea cu amanta, fără a fi descoperit. El a săpat un tunel până la casa iubitei sale.

Un zidar căsătorit din Tirjuana, Mexic, pe numele său Alberto, a demonstrat că iubirea duce la genialitate. El a descoperit o metodă inedită de a se vedea cu amanta (căsătorită și ea), fara a trezi suspiciunile celorlalți.

Timp de mai multe săptămâni, Alberto a săpat un tunel până la casa amantei pentru a se putea furișa fără a fi văzut sau descoperit. Ideea i-a venit de la tunelurile construite de către reațeaua de traficanți de droguri al lui El Chapo. Acestea erau gândite ca în cazul unor eventuale percheziții, traficanții de droguri să poată scăpa, fără a fi prinși sau urmăriți de către poliție.

VEZI: ” UN TÂNĂR ȘI-A „TURNAT” PRIETENII LA POLIȚIE PENTRU CĂ NU L-AU PRIMIT LA PETRECERE „

Planul zidarului, aproape perfect

Cei doi amorezi s-au bucurat de ingeniozitatea zidarului o perioadă de timp, până când într-o zi au fost prinși în fapt. Soțul încornorat a venit mai devreme acasă și și-a surprins soția cu zidarul înflăcărat chiar în timpul unei partide aprinse de amor.

„Alberto, zidarul, a încercat să se ascundă sub pat. Când soțul a început să-l caute, bărbatul a plecat. Soțul a găsit în schimb un tunel care se termina în casa iubitului”, titrează presa locala El Mexicano.

Nervos și dornic de răzbunare, soțul încornorat a făcut investigații și a descoperit ,,invenția” zidarului. Mai mult decât atât, potrivit presei locale, bărbatul a mers până la casa zidarului, unde acesta „l-a implorat să nu facă zgomot pentru că soția sa dormea ​​în cameră”.

CITEȘTE ȘI: „CORONAVIRUS ROMÂNIA 1 IANUARIE. PRIMA ZI A NOULUI AN, PRIMELE INFECTĂRI! AUTORITĂȚILE AU FĂCUT ANUNȚUL „

 

Sursa: Cancan.ro