Un tânăr și-a "turnat" prietenii la Poliție pentru că nu l-au primit la petrecere - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 12:53 PM

Un tânăr și-a „turnat” prietenii la Poliție pentru că nu l-au primit la petrecere


 


Ochi pentru ochi și dinte pentru dinte. Un tânăr s-a răzbunat pe prietenii lui pentru că nu l-au lăsat să participe la cea mai mișto petrecere organizată în pandemie.

Într-un sat de pe lângă Iași s-a petrecut o întâmplare ca în filmele de comedie. Un tânăr, dornic să își trăiască viața cu efervescență, a auzit că la el în sat se pune de-un bairam ca în vremurile bune. Cu toate acestea, invitațiile se dădeau ,,la secret”, doar pentru cine ,,trebuia” să fie la petrecere, tocmai pentru ca poliția să nu afle că se pune la cale un party care încalcă toate restricțiile impuse de autorități.

Zis și făcut. Toate detaliile au fost stabilite, pregătirile puse la punct, iar petrecerea ce avea să rămână în istorie a început. Distracție, muzică, alcool la discreție, și lumea  a început să se distreze ca în vremurile bune. Cu toate acestea, persoanele care primiseră mult râvnita invitație intrau pe ușa din spate, pentru a nu fi văzuți sau observați de câtre un posibil om al legii.

CITEȘTE ȘI: ” INCENDIU ÎN CAPITALĂ DIN CAUZA ARTIFICIILOR, ÎN NOAPTEA DE REVELION ” 

Tânărul și-a „turnat” prietenii la Poliție

Personajul nostru, tânărul sătean, neștiind aceste reguli interne ale petrecăreților, s-a înfățișat la poarta principala și a bătut cu putere. Nimeni nu i-a răspuns. Tânărul s-a enervat și ș-a sunat câțiva prieteni despre care știa sigur că sunt la petrecere, în speranța că va fi primit la bairamul din pandemie. Nici aceștia nu i-au răspuns. Dezamăgit și cu pofta de distracție neconsumată, a plecat agale spre casa lui. În timp ce mergea dezolat pe strada, tânărul s-a întâlnit cu un echipaj de poliție și în acel moment i-a venit gândul răzbunării. Vorba aceea: pe cine nu lași să moară, nu te lasă să trăiești. Tânărul a zis că „le arată el” prietenilor lui și le-a povestit oamenilor legii despre petrecerea ce are loc în mijlocul pandemiei. Le-a dat adresa și în cel mai scurt timp poliția era prezentă la locul cu pricina, precizează aloiasi.ro

Toate spusele s-au confirmat, luminile erau aprinse în toată casa și muzica răsuna în boxe la maximum. Oamenii legii au bătut la ușă și pornit semnalele acustice și vizuale ale autospecialei. În zadar au încercat petrecăreții o fentă, stingând luminile și oprind muzica, pentru că în cele din urmă s-au văzut nevoiți să le deschidă polițiștilor. Petrecăreții au fost legitimați, iar ulterior amendați. Tânărul neprimit la petrecere a fost răzbunat.

Sursa: Cancan.ro