Un român și-a ucis soția în noaptea de Revelion, sub privirile îngrozite ale copiilor lor. După fapta odioasă, bărbatul s-a sinucis - Știrile.eu

vineri 1 ianuarie 2021 4:20 PM

Un român și-a ucis soția în noaptea de Revelion, sub privirile îngrozite ale copiilor lor. După fapta odioasă, bărbatul s-a sinucisPoliția din Madrid anchetează un caz șocant petrecut în seara de Revelion. Un român și-a ucis soția în noaptea de Revelion, sub privirile îngrozite ale copiilor lor. După fapta odioasă, bărbatul s-a sinucis.

Cadavrele celor doi români, un bărbat în vârstă de 37 de ani și o femeie în vârstă de 28 de ani, au fost descoperite într-o casă de pe strada Lisboa din Torrejón de Ardoz. Vecinii au alertat autoritățile după ce au auzit țipete din casă.

Bărbatul și-a înjunghiat soția de mai multe ori, sub privirile îngrozite ale celor doi copii, în vârstă de 8 și 10 ani. După crima odioasă, românul a decis să0și pună capăt zilelor. Oamenii legii i-au găsit morți pe cei doi, iar copiii erau în casă, speriați. Ulterior, au fost preluați de serviciile sociale. S-a deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate ce s-a întâmplat în locuința lor.

Sursa: Cancan.ro