Un polițist a prins două femei la furat. Gestul făcut de omul legii a impresionat toată țara - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 3:16 PM

Un polițist a prins două femei la furat. Gestul făcut de omul legii a impresionat toată țaraGestul unui ofițer de poliție a impresionat o țară întreagă. Bărbatul a fost chemat de reprezentanții unui magazin pentru un furt. Două femei însoțite de copii lor, au sustras mai multe alimente din magazin, pentru masa de Crăciun. Impresionat, omul legii a plătit produsele femeilor. 

Incidentul a avut loc în Massachusetts, SUA și potrivit CNN, ofițerul de poliție Matt Lima a fost chemat la un supermarket după ce personalul de pază a descoperit că două cliente nu au scanat și nici nu au plătit tot ce aveau în sacoșele de cumpărături. Cele două femei au fost oprite înainte de a ieși din magazin.

Când a ajuns la fața locului, polițistul a stat de vorbă cu una dintre femeile acuzate de furt pentru a înțelege de ce a comis acest gest. A purtat discuția departe de ochii și urechile micuților, pentru a nu le produce niciun disconfort.

„Femeia cu care am vorbit mi-a explicat că lucrează, dar cealaltă, mama celor doi copii, nu are serviciu și, în plus, ar avea și alte probleme în familie. Mi-a spus că ceea ce luase din magazin erau alimente pentru a găti o cină de Crăciun pentru copii”, a declarat Lima.

Matt Lima a declarat că a fost impresionată de poveste, mai ales că are și el două fete de aceeași vârstă cu micuții femeii.

„Am și eu două fete, cam de aceeași vârstă cu cei doi copii ai femeii, așa că m-a cam lovit puțin explicația”, a mai spus polițistul.

VEZI ȘI: ” COVID-19 LA TOKYO! GUVERNUL, SOMAT SĂ DECLARE STARE DE URGENȚĂ „

Polițistul a plătit alimentele „furate”

După ce a verificat plasele cu produsele alimentare pe care femeile le-au luat fără să le plătească, a decis să achite el prețul acestora. Și, de asemenea, le-a făcut cadou un card de 250 de dolari pentru a cumpăra și alte alimente.  În urma incidentului, angajații magazinului au decis să nu depună plângere pentru furt.

„Evident, această familie avea nevoie de ajutor. Nu-mi pot imagina că trebuie să merg la magazin și să nu-mi ajungă banii pentru cina de Crăciun pentru copii. (…) Au fost extrem de uimite de gestul meu, șocate chiar și mi-au mulțumit”, a mai declarat Lima.

CITEȘTE ȘI: ” A MURIT POLIȚISTUL DIN MANGALIA CARE FILMA LA NUNȚI ȘI BOTEZURI ÎN TIMPUL LIBER! FUSESE INFECTAT CU NOUL CORONAVIRUS ” 

Sursa: Cancan.ro