Un nume important din fotbalul românesc se luptă pentru viață. Apel pentru salvarea lui Florin Bejinaru - Știrile.eu

vineri 24 martie 2023 8:52 AM

Un nume important din fotbalul românesc se luptă pentru viață. Apel pentru salvarea lui Florin BejinaruFlorin Bejinaru, fost jucător și antrenor la formația Pandurii Târgu Jiu, trece prin momente foarte grele. Diagnosticat cu o boală necruțătoare acesta are nevoie de o sumă mare de bani pentru a se trata în străinătate.

Florin Bejinaru se luptă pentru viața sa. Momente grele pentru fostul jucător de la Pandurii

Florin Bejinaru, fost jucător și antrenor la formația Pandurii Târgu Jiu, are mari probleme de sănătate. Acesta a fost diagnosticat de medici cu o tumoare pe creier. Bejinaru a fost operat la un spital din București, însă are nevoie de tratamente suplimentare în străinătate. Pentru a se putea trata are nevoie de nu mai puțin de 30.000 de euro.

În sprijinul lui Bejinaru a sărit imediat publicistul gorjean Dorin Brozbă, care a lansat pe rețelele de socializare un apel la toți fanii echipei Pandurii și nu numai.

Dragi români, haideți să sprijinim urgent un PANDUR adevărat!
Nu demult,o veste tristă a cuprins întreaga suflare panduristă, atât din Gorj, cât și din întreaga țară: minunatul și loialul fost fotbalist și actual antrenor, Florin Bejinaru, cu o activitate neîntreruptă, de peste 30 de ani, sub culorile îndrăgitei grupări sportive ,a suferit o intervenție chirurgicală complicată într-un spital bucureștean.
În acest moment dificil, drumul sigur pentru viață, trebuie urmat într-o clinică de specialitate din străinătate, iar suma de 30 de mii de euro necesară urgent, este peste puterea materială a familiei sale.
Haideți, să ne mobilizăm cu toții, panduriști, oameni simpli sau iubitori de fotbal și de performanță, și să-l ajutăm pe acest OM special, dedicat atâta amar de vreme echipei sale favorite ,Pandurii Târgu-Jiu, dragostea gorjeană de pretutindeni!
BEJINARU FLORIN CONSTANTIN

Florin Bejinaru a rămas fidel clubului Pandurii până la capăt

Florin Bejinaru a fost jucător al echipei Pandurii Târgu Jiu. După ce și-a încheiat cariera de fotbalist a antrenat formația gorjeană de mai multe ori. El este ultimul tehnician care a pregătit-o pe Pandurii înainte ca echipa să intre în faliment. Înainte de a prelua echipa care anul trecut a fost înscrisă în Liga a 4-a, Bejinaru a fost șeful Centrului de Copii și Juniori de la Pandurii. La începutul acestui an el a fost desemnat antrenorul formației ACS Viitorul 2 Târgu Jiu. Din cauza problemelor de sănătate Bejinaru nu a putut însă să-și continue activitatea.

Playsport.ro