Un nou jucător gratuit oferit în FIFA 21! Cum îl puteți obține - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 8:09 PM

Un nou jucător gratuit oferit în FIFA 21! Cum îl puteți obțineEvenimentul „Headliners” oferă în modul Ultimate Team un jucător gratuit, utilizatorii fiind scutiți de a folosi monede proporii pentru a îl integra în echipă. Cardul este unul foarte echilibrat și eficient, dribling-ul de 89 fiind cel mai bun atribut al jucătorului. Pe poziția de mijlocaș central ofensiv, Matheus Cunha face parte din seria Objective Headliners și poate fi obținut pană la data de 8 Ianuarie.

Devenind unul dintre cei mai buni mijlocași ofensivi din eBundesliga, Matheus Cunha a primit din partea Electronic Arts o serie de atribute foarte echilibrate și rapide. Viteza de 86 este compusă dintr-o accelerație de 85 și un sprint de 86, în timp ce șutul de 85 îi oferă cardului o poziționare de 84, respectiv o putere a șutului de 84.

Cardul lui Matheus Cunha, oferit gratuit în FIFA 21

Pasa mijlocașului a primit un atribut de 80, în timp ce dribling-ul, cotat la 89, devine cel mai mare atuu al jucătorului, oferindu-i astfel o agilitate de 89 și un control al balonului de 89, în timp ce pe partea tehnică mijlocașul are 4 stele pentru Skill Moves, respectiv 4 stele pentru Weak Foot. Dacă aplicăm cardului o chimie de tipul „Hunter”, jucătorul ajunge la o viteză de 96, un șut de 92 și un dribling de 90. În funcție de preferințe, cardul poate fi utilizat atat pe poziția de mijlocaș ofensiv, cat și drept atacant central.

Cum puteți obține gratuit în FIFA 21 cardul mijlocașului Matheus Cunha

AISING THE HEAT

Înscrie un gol din afara careului într-o victorie, în modul Live FUT Friendly: Headliners Challenge

SCORCHING SAMBA

Înscrie și oferă o pasa de gol folosind un jucător brazilian în două victorii din modul Live FUT Friendly: Headliners Challenge

THROUGH TEMPERATURE

Oferă o pasă de gol cu pasa la înaintare folosind jucători cu minimum 4 stele pentru Skill Moves, respectiv 3 stele pentru Weak Foot în Live FUT Friendly: Headliners Challenge

HEADLINE HERO

Caștigă patru meciuri  Live FUT Friendly: Headliners Challenge

SCORING STREAK

Înscrie în 10 meciuri diferite folosind jucători din eBundesliga în Live FUT Friendly: Headliners Challenge

Sursa: Prosport.ro