Un nou drum va fi preluat de Consiliul Județean Timiș, pentru a fi modernizat - Știrile.eu

duminică 19 martie 2023 1:41 PM

Un nou drum va fi preluat de Consiliul Județean Timiș, pentru a fi modernizat


se asfalteaza drumul comunal

se asfalteaza drumul comunal

Locuitorii comunelor Șandra și Lenauheim vor avea un acces mai ușor spre legătura cu autostrada A1, dar și spre capitala de județ. Consiliul Județean Timiș a aprobat preluarea drumurilor comunale dintre aceste localități, pentru a le aduce la un alt standard, fiind necesară și asfaltarea parțială a șoselei.

Consilierii județeni au aprobat preluarea în administrarea a două porțiuni din DC 22, porțiuni care fac legătura dintre Lenauheim și Șandra, respectiv DN 6. În acest moment, o porțiune de drum de trei kilometri, între Bulgăruș și Uihei este drum pietruit, între Uihei și Șandra drumul comunal a fost asfaltat de către comună. De asemenea, o porțiune de drum se află în proprietatea comune Lenauheim, și aceasta va fi trecută la Consiliul Județean Timiș.

„Prin modernizarea acestui drum, ulterior preluării, se va asigura legătura rutieră între comuna Lenauheim și comuna Șandra, respectiv între localitățile reședință de comună ale celor două unități administrativ-teritoriale, având ca rezultat inclusiv scurtarea traseului parcurs pe rutele Lenauheim – Șandra – Satchinez – Bărăteaz – A1 și Lenauheim – Timișoara. Scurtarea traseului presupune beneficii directe atât pentru utilizatori, prin reducerea timpilor de parcurs și a consumului de carburant, cât și pentru mediu, prin reducerea poluării.”, conform documentației aferente hotărârii adoptate de consilierii județeni.


-->

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Debanat.ro