marți 24 ianuarie 8:46 AM

       Abonare la google news

„Un jaf suprarealist!” Ce a pățit un taximetrist român, după ce a luat un turist german din aeroport


Un taximetrist român a avut parte de o experiență pe care nu o va uita, cu siguranță, prea curând. Bărbatul a devenit cunoscut, după ce a fost victima unui „jaf suprarealist” aproape de graniță. Persoana pe care a luat-o în mașină avea să îi ofere o lecție dură.


Presa internațională a dezvăluit recent ce i s-a întâmplat unui șofer de taxi care a vrut să ducă la aeroport un turist german. Se pare că o simplă zi de muncă s-a transformat imediat într-un calvar pentru cel care transportă zi de zi diferiți pasageri. Poliția a intrat imediat pe fir și a făcut primele dezvăluiri cu privire la caz.

VEZI ȘI: Gestul făcut de un taximetrist din Cluj față de o mamă care trebuia să ajungă cu fiul ei la spital: „Am 16 lei toți banii”

Cum a fost jefuit un taximetrist român în Spania

Povestea incredibilă i-a șocat pe oamenii legii. Totul a început în momentul în care taximetristul a luat un turist german în mașină. Cei doi au oprit la o benzinărie din La Jonquera, Spania, pentru a alimenta, iar în timp ce taximetristul a intrat să plătească, germanul s-a mutat pe scaunul șoferului și se pregătea să demareze în trombă.

În momentul în care românul a văzut asta, a încercat să îl convingă să coboare, dar fără rezultat. Acesta s-a apucat de mașina care a demarat în trombă, fiind târât câțiva metri pe asfalt. Mașina s-a făcut imediat nevăzută odată cu germanul care s-a transformat în șofer în numai câteva minute. Cei de la benzinărie au sărit în ajutorul românului, ducându-l la cea mai apropiată secție de poliție pentru a depune o plângere și pentru a-l găsi pe vinovat.

NU RATA: „Vă duc fără ceas și îmi…” Ce i-a cerut un taximetrist unei cliente pe care a luat-o din Aeroportul din Cluj-Napoca

Între timp, polițiștii de la granița dintre Spania și Franța au dat de turistul german, care încerca să meargă mai departe. Imediat l-au reținut și l-au dus la secție pentru a-l interoga. Deși acesta susține că a fost răpit de către român, nu există niciun fel de dovezi în acest sens. Taximetristul a mers la spital pentru a i se trata rănile suferite în momentul în care s-a agățat cu disperare de mașină.

Cancan.ro