Un fost jandarm a murit de Covid-19. A participat şi la o misiune de menţinere a păcii în Kosovo - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 8:14 PM

Un fost jandarm a murit de Covid-19. A participat şi la o misiune de menţinere a păcii în Kosovojandarm Foto: Jandarmeria Suceava

  • Fostul jandarm avea doar 42 de ani
  • El a fost internat la ATI pe 19 decembrie
  • În perioada decembrie 2010-iunie 2011 a participat la misiunea internațională de menținere a păcii în provincia Kosovo

Un fost jandarm, în vârstă de 42 de ani, a murit după ce a fost depistat cu Covid-19, a anunțat sâmbătă Jandarmeria Suceava.

„În prima zi a anului, un fost jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava a încetat din viață la vârsta de doar 42 de ani, fiind răpus de Covid-19”, a anunțat sâmbătă pe Facebook Jandarmeria Suceava.

Potrivit postării, fostul jandarm, confirmat cu virusul SARS-CoV-2, a fost internat în 19 decembrie la Spitalul Județean Suceava, secția ATI, cu saturația de oxigen foarte scăzută. Acesta nu prezenta alte comorbidități.

„Din anul 2004 până în anul 2012, fostul nostru coleg și-a desfășurat activitatea în domeniul ordinii și siguranței publice, debutând în cadrul Grupei de Supraveghere și Intervenție Fălticeni. În perioada decembrie 2010-iunie 2011 a participat la misiunea internațională de menținere a păcii în provincia Kosovo”, au mai transmis jandarmii din Suceava.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Sursa: Alephnews.ro