marți 24 ianuarie 7:27 PM

       Abonare la google news

Un celebru fotomodel internațional s-a stins din viță! A murit la numai 27 de ani. „Îl voi iubi pentru totdeauna”


Este doliul în lumea modelingului. Un celebru model s-a stins din viață. Acesta a decedat la vârsta de numai 27 de ani. Anunțul trist a fost făcut de către agentul său și a stârnit numeroase reacții. Până acum nu se știe cauza decesului. Rețelele sociale au fost umplute de mesaje în memoria modelului.


Jeremy Ruehlemann, un celebru model internațional, s-a stins din viață la vârsta de 27 de ani. De-a lungul timpului, acesta a lucrat cu branduri importante precum: Superdry și Ralph Lauren, Christian Siriano, John Varvatos, Superdry, Perry Ellis și mulți alții. Acesta a apărut și în publicații precum GQ și Playhouse Magazine și a fost prezent pe podiumurile din întreaga lună.

Cauza morții modelului nu a fost făcută public. Cel care a făcut totuși anunțul decesului a fost agentul său.

„Când i-ai vorbit, a ascultat cu ochii și urechile. El a fost cu adevărat și va fi întotdeauna unic. Jeremy nu va fi uitat”, a scris agentul lui Jeremy Ruehlemann.

Anunțul decesului a venit ca un șoc pentru mulți, iar numeroase celebrități internaționale și-au exprimat regretul pe rețelele sociale și i-au adus un ultim omagiu.

„Nu am postat niciodată așa ceva, dar să pierzi un prieten care a fost un suflet atât de frumos este foarte greu. Acest lucru îl fac pentru Jeremy, cel mai frumos om, care a dat atât de multă dragoste tuturor celor pe care i-a întâlnit, indiferent de circumstanțe. El a fost una dintre muzele mele și el va fi întotdeauna. M-a inspirat și îl voi iubi pentru totdeauna.

Trimit toată dragostea mea familiei și prietenilor săi care au pierdut pe cineva atât de special. Știu că ne vom reîntâlni într-o zi, dar acum vreau doar să-l îmbrățișez. Odihnește-te bine J, cu toții te iubim atât de mult! Trimite dragoste familiei sale astăzi, te rog.”, a scris creatorul de modă Christian Siriano.

Jeremy Ruehlemann s-a stins din viață

(CITEȘTE ȘI: DOLIU ÎN INDUSTRIA MUZICII! O MARE LEGENDĂ S-A STINS DIN VIAȚĂ DIN CAUZA UNEI INFECȚII RESPIRATORII)

„El este sufletul meu pereche”

Jeremy Ruehlemann a apărut ultima dată în fața fanilor în urmă cu doar câteva zile atunci când a postat câteva imagini din culisele unei ședințe foto pentru Tommy Hilfiger. Fotomodelul Lexi Wood a fost alături de el la acea ședință și a fost șocată de vestea tragică. Aceasta a transmis un mesaj dureros și nu se poate obișnui cu idea că nu îl va mai vedea.

„L-am cunoscut pe Jeremy când aveam 15 ani, în ziua în care l-am cunoscut am știut că inima mea va fi plină pentru totdeauna, el este sufletul meu pereche, cel mai bun prieten al meu, sprijinul meu, familia mea, lumina mea, dragostea mea, flacăra mea geamănă… Puteam să merg mai departe pentru că era atât de special.

Dragostea lui va curge veșnic prin această lume. Am fost cu Jeremy joi și în acel moment nu știam că să te sărut și să te țin pentru ultima oară va fi cea mai memorabilă zi din viața mea”, a scris Lexi Wood.

(VEZI ȘI: DOLIU ÎN LUMEA ARTIȘTILOR DIN ROMÂNIA! DIRIJORUL CU CEA MAI LUNGĂ CARIERĂ A MURIT LA 91 DE ANI)

Cancan.ro