Un britanic s-a îmbătat şi şi-a schimbat numele în Céline Dion - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 2:05 PM

Un britanic s-a îmbătat şi şi-a schimbat numele în Céline DionUn tânăr de 30 de ani din UK s-a îmbătat şi şi-a schimbat numele în Céline Dion. Apoi, a uitat ce a făcut în timpul beţiei, însă corespondenţa i-a amintit că se numeşte Céline Dion.

Un fan al cântăreţei Céline Dion s-a îmbătat şi şi-a schimbat legal numele în Céline Dion, după care a uitat imediat despre acest lucru, scrie New York Post.

Thomas Dodd a declarat pentru The Post că ideea i-a venit când urmărea un concert la TV al cântăreţei, în ajunul Crăciunului.

„Ea este persoana mea pe care o ascult când vreau să mă înveselesc”, a spus tânărul.

De altfel, acesta recunoaşte că a petrecut mare parte din pandemie urmărind concertele cântăreţei din Canada. În Ajunul Crăciunului, a spus Thomas Dodd, a urmărit un concert alături de o cantitate însemnată de şampanie primită de la un prieten. A aplicat online pentru schimbarea numelui, cheltuind 89 de lire sterline, după care a uitat tot.

Câteva zile mai târziu, când a ajuns acasă de la serviciu, şi-a găsit corespondenţa şi a aflat că îşi schimbase numele.

„A trebuit să mă aşez pentru că nu-mi venea să cred ce am făcut. Apoi, am verificat la bancă şi s-a confirmat totul”, a spus „Céline Dion”.

Apoi, tânărul a împărtăşit imagini cu „schimbarea numelui” pe Twitter, actualizându-şi numele pe reţelele sociale.

O persoană care nu s-a amuzat la început de schimbarea numelui a fost mama sa.

„Mama nu a fost foarte mulţumită la început, dar acum vede şi partea amuzantă!”, spune tânărul, adăugând că, cel puţin deocamdată, îşi păstrează numele artistei.

El a mai spus că speră să o întâlnească pe adevărata Céline Dion.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Sursa: Alephnews.ro