Un bărbat s-a îmbătat și și-a schimbat numele în Celine Dion - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 6:00 PM

Un bărbat s-a îmbătat și și-a schimbat numele în Celine DionThomas Dodd, care e un mare fan al lui Celine Dion, a povestit că în Ajunul Crăciunului asculta un concert al artistei, lucru pe care l-a făcut de nenumărate ori în pandemie, și i-a venit ideea să aplice online pentru schimbarea numelui.

„Restricțiile din pandemie sunt ultima mea grijă. Tocmai am ajuns acasă și am deschis corespondența. Se pare că la un moment dat, de Crăciun, am băut prea multe pahare de vin și mi-am schimbat legal numele în Celine Dion”, a explicat Dodd pe Twitter. El a postat și o fotografie cu documentele.

Astfel, a ajuns să aplice online pentru schimbarea numelui, iar de-aici detaliile sunt în ceață. „Nu am știut exact ce s-a întâmplat până am găsit documentele în cutia poștală. Nu mi-a venit să cred”, spune el. A semnat, apoi, fără să mai stea pe gânduri, iar totul a devenit oficial.

Bărbatul a spus că își va păstra noul nume, cel puțin pentru moment, dar depinde cât de dificilă îi va face viața acest lucru. Între timp, speră că în așa fel va avea șansa de a o întâlni pe adevărata Celine.

https://twitter.com/ThomasDodd1/status/1344371858385338369

Citiți și Concertul Celine Dion din iulie de la Bucureşti a fost reprogramat pentru 2021

Sursa: Romaniatv.net