luni 23 ianuarie 6:54 PM

       Abonare la google news

Un bărbat din Cluj a fost somat de ANAF să plătească o datorie de 3 lei: „Mă costă mai mult transferul bancar!”


Un bărbat din Cluj a fost somat de ANAF să plătească o datorie de 3 lei. În condițiile în care nu va achita suma restantă, există posibilitatea să i se blocheze conturile. Pe rețelele de socializare, clujeanul a făcut publică situația și a explicat faptul că sumele pentru recuperare sunt mai mari decât banii pe care îi datorează. Iată mai jos, în articol, ce mesaj a scris bărbatul pe Facebook.


Fiecare cetățean are obligația de a-și achita datoriile către stat. În caz contrar, există șanse foarte mari ca aceștia să primească penalități și să li se blocheze conturile.

Pe rețelele de socializare, un bărbat din Cluj a postat un mesaj prin care explică faptul că a primit o somație din partea Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), pentru că are de plătit o datorie de 3 lei.

Citește și ANUNȚUL FĂCUT DE ȘEFUL ANAF! CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN LUNA MAI 2023. CEI CARE ÎNCASEAZĂ VENITURI DIN SOCIAL MEDIA SUNT VIZAȚI

Clujeanul somat de ANAF să plătească o datorie de 3 lei: „Mă costă mai mult transferul bancar!”

Bărbatul a explicat, în postarea de pe platforma de socializare, faptul că mai mult îl costă transferul bancar. În plus, în condițiile în care nu se plătește datoria, se blochează conturile, iar cheltuielile de recuperare sunt mai mari decât suma pe care o datorează către ANAF. Mai mult decât atât, datoria este, de fapt, în cuantum de 2 lei, sumă la care s-a mai adăugat încă 1 leu (penalitate de întârziere).

”BINEEE ANAF!! 3 lei datorie! I-a costat mai mult recomandata! Mă costă mai mult transferul bancar! Nu plătești… îți blochează conturile și plătești 30 ron pentru fiecare deblocare la bancă… Unde sunt marii corupți, că proștii suntem noi și incompetenții ei?”, este mesajul notat de bărbatul din Cluj, pe internet.

Vezi și ANAF SCOATE MAȘINI LA VÂNZARE. CU CÂT SE DĂ O DACIA LOGAN DIN 2005 SAU UN MERCEDES-BENZ

Cancan.ro