miercuri 25 ianuarie 10:26 PM

       Abonare la google news

Un bărbat de 34 de ani a sunat de 11 ori la 112 spunând că are „hoți ascunși în interiorul zidurilor casei”. Ce au descoperit polițiștii


Un bărbat în vârstă de 34 de ani, care locuiește în Giussano, Italia, a sunat de 11 ori la 112 spunând că ar avea hoți în casă. După ce italianul a insistat cu apelurile, polițilștii s-au deplasat la domiciliul său. Iată ce au descoperit oamenii legii, când au dat nas în nas cu bărbatul care a cerut „disperat” ajutor.


A reușit să intre în vizorul oamenilor legii, după 11 apeluri la 112! Un bărbat din Italia a sunat „disperat” la numărul de urgență, mărturisind că simte prezența hoților în locuința sa. După ce a efectuat primul apel la 112, italianul a mai sunat de zece ori, transmițându-le detalii „confuze” și „parțiale”. La domiciliul său s-a prezentat un echipaj de poliție.

Vezi și INCREDIBIL! O ITALIANCĂ PARCURGE 1.600 KM ZILNIC, PENTRU A MERGE LA MUNCĂ. „O NEBUNIE? MIE ÎMI ESTE BINE AȘA”

Italianul spunea că are „hoți ascunși în interiorul zidurilor casei”

Deși pare o peliculă desprinsă dintr-un film, oamenii legii au „interceptat” imediat ce se întâmpla, de fapt, în casa italianului. Practic, bărbatul se afla sunt influența substanțelor interzise și locuia alături de părinții lui. Bărbatul în vârstă de 34 de ani a recunoscut, ulterior, că a consumat droguri și îi descria pe hoți ca fiind „costumați și cu gluga pe cap”, stând în „interiorul zidurilor casei”. Practic, bărbatul care a sunat de 11 ori la 112 avea halucinații din cauza substanțelor interzise.

Oamenii legii au încercat să îl liniștească pe italian și asupra sa au găsit doze de hașiș pentru uz personal. Pe lângă faptul că a fost denunțat pentru apelul fals la 112, neexistând hoți în casa lui, italianul a intrat și în vizorul autorităților administrative, arată La Repubblica.

În acest sens, bărbatul din Italia va răspunde pentru faptele sale.

Citește și VIAȚA BATE FILMUL. CE A PĂȚIT ROMÂNCA RUXANDRA DUPĂ CE S-A CUPLAT CU UN ITALIAN ÎNSURAT, CU 15 ANI MAI ÎN VÂRSTĂ, PE NUME DAMIAN

Sursă foto: Pixabay

Cancan.ro