miercuri 25 ianuarie 1:09 PM

       Abonare la google news

Uluitor! Povestea unui copil care a învățat singur să citească. Are doar 4 ani și vorbește șapte limbi străine


Teddy Hobbs este, fără doar și poate, un geniu. La doar 4 anișori, a fost admis în Mensa, clubul celor mai deștepți oameni de pe planetă. După ce a efectuat niște teste de specialitate, micuțul a obținut un IQ de 139 de puncte din 160 posibile. 


Anul trecut, părinții l-au luat de mână pe fiul lor Teddy și l-au încurajat să efectueze niște teste, cu scopul de a-l ajuta când va începe școala. Pe atunci, copilul avea doar 3 ani, iar nici mama, nici tatăl său nu se așteptau ca băiețelul să obțină aceste rezultate impresionante. Ei spun că fiul lor a învățat singur să citească și, în prezent, la doar 4 ani, are capacitatea de a vorbi șapte limbi diferite.

„Ca să fiu sinceră, este o întâmplare totală că a intrat în Mensa. Nu ne-am propus niciodată să-l înscriem și chiar și atunci când l-am evaluat, am făcut asta ca să ne dăm seama ce poate și să știm ce facem mai târziu cu școala.”, a declarat mama lui Teddy, potrivit The Independent.

VEZI ȘI: ILUZIA OPTICĂ A ZILEI | GĂSEŞTE CUVÂNTUL „DOCUMENT” DIN ACEASTĂ IMAGINE ÎN 20 DE SECUNDE ŞI EŞTI UN GENIU

Micul geniu a învățat să citească la 2 ani și 4 luni

Părinții lui Teddy, Beth Hobbs și soțul ei Will, susțin că băiatul a început să citească fără îndrumarea nimănui, de la 2 ani și 4 luni. Copilul minune din Marea Britanie reușește acum să citească cărțile care prezintă celebrele aventuri ale lui Harry Potter.

Micuțul din localitatea Portishead, numără deja până la 100 în șase limbi non-native percum mandarina, galeza, franceza, spaniola și germana.

NU RATA: AI UN IQ DE GENIU, DACĂ VEZI ASTA ATUNCI CÂND TE UIŢI LA ACEASTĂ IMAGINE. MEDICII PSIHOLOGI ŞI NEUROLOGI AU FĂCUT TESTUL

Povestea lui a făcut înconjurul lumii, iar toți s-au mirat de mintea sclipitoare a lui Teddy, dar și de comportamentul său binevoitor. De curând, el a susținut că vrea să devină medic, după ce a aflat că în Ucraina este război.

„Ni s-a spus că trei este cea mai mică vârstă dintre cei pe care i-au acceptat în MENSA în Marea Britanie, deși în SUA era cineva în vârstă de doi ani.

Ca să fiu sincer, este o întâmplare totală că a intrat. Nu ne-am propus niciodată să-l introducem în MENSA și chiar și atunci când l-am evaluat, asta a fost ca să-l putem ajuta când va începe școala în septembrie.

Știe că este război în Ucraina și a făcut imediat legătura cu steagurile pe care le vede peste tot… Vrea să devină medic într-o zi, pentru că îi place să se joace împreună cu prietenii de-a doctori la grădiniță”, au mărturisit părinții băiețelului.

 

 

Cancan.ro