marți 24 ianuarie 10:31 AM

       Abonare la google news

Twitter este acuzat din nou că a rămas în urmă cu plata chiriei, de data aceasta de către Crown Estate


FOTO – Hepta


  • Aceasta nu este prima dată când Twitter are probleme pentru că nu și-a plătit chiria.
  • La începutul acestei luni, proprietarul sediului său din San Francisco a intentat și el un proces.
  • Biroul Twitter se află în apropiere de Piccadilly Circus.

Twitter a fost dat în judecată de Crown Estate pe fondul acuzațiilor de neplată a chiriei la sediul său din Londra. Crown Estate, care administrează un portofoliu de proprietăți aparținând monarhiei, a depus o plângere la Înalta Curte săptămâna trecută.

Biroul Twitter se află în apropiere de Piccadilly Circus, în centrul Londrei – dar rapoartele au sugerat că gigantul tehnologic a îndepărtat semnele și logo-urile din spațiul respectiv în ultimele luni. Potrivit The Daily Telegraph, Twitter semnase un contract de închiriere de 2,6 milioane de lire sterline pe an pentru etajul al treilea, dar litigiul se referă la restanțe la plata chiriei pentru primul etaj din aceeași clădire.

Elon Musk a preluat compania printr-o tranzacție de 44 de miliarde de dolari anul trecut, iar ulterior a început să reducă mii de locuri de muncă. Aceasta nu este prima dată când Twitter se confruntă cu acuzații de chirie neplătită la birourile sale.

La începutul acestei luni, proprietarul sediului său din San Francisco a susținut că firma datorează 136.260 de dolari. Compania nu a comentat încă cele mai recente acuzații făcute de Crown Estate.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Alephnews.ro