TVR, implicat într-un uriaș scandal din cauza lui Mugur Mihăescu. Ce acuzații grave se aduc - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 4:59 PM

TVR, implicat într-un uriaș scandal din cauza lui Mugur Mihăescu. Ce acuzații grave se aducPostul TVR este implicat într-un uriaș scandal din cauza lui Mugur Mihăescu, celebrul actor de la “Vacanţa Mare”. Acuzaţiile aduse de un membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului sunt din cele mai grave.

TVR, scandal de zile mari din cauza lui Mugur Mihăescu

Dorina Rusu, membră în Consiliul Național al Audiovizualului, a criticat dur programul de Revelion de la televiziunea publică. Astfel, TVR a fost implicat într-un uriaș scandal din cauza lui Mugur Mihăescu şi a show-ului “Vacanta Mare” care a “instigat la nerespectarea regulilor de protecție anti-coronavirus”. Totul, într-un moment în care mulţi români s-au uitat la televizor.

Programele difuzate de Revelion de televiziunea publică au fost:

  • Vedeta populară (22.00)
  • Vacanța Mare (23.00)
  • Un revelion de tot râsul (00.45).

”În noaptea de Revelion, televiziunea publică publică a dat un spectacol grotesc, care a încălcat nu numai legile bunului-gust şi pe cele ale bunului-simţ, ci şi legislaţia audiovizualului.

M-am autosesizat în legătură cu emisiunea de Revelion de la TVR 1, care va fi analizată într-o şedinţă a CNA.

Emisiunile de divertisment trebuie să respecte legislaţia la fel ca toate celelalte, iar în emisiunea de la TVR nu este vorba doar despre nişte glume proaste la adresa autorităţilor care gestionează criza generată de pandemie, ci despre faptul că televiziunea publică, într-un moment din an în care foarte mulţi oameni se uită la televizor, ia în derâdere regulile de protecţie anti-coronavirus, ba chiar instigă la nerespectarea lor.

Într-o perioadă atât de complicată cum este cea generată de pandemie, televiziunile şi posturile de radio trebuie să-şi înţeleagă nu numai libertăţile, ci şi responsabilităţile, iar televiziunea publică este cu atât mai datoare la responsabilitate cu cât este finanţată din bani publici. Dar acesta a fost încă unul dintre momentele deloc rare, din păcate, în care TVR şi-a abandonat misiunea publică.”

Ce a spus Mugur Mihăescu despre contractul cu TVR

Conform celor de la Pagina de media, contractul încheiat de Televiziunea Română cu actorii din Vacanţa Mare a depăşit valoarea de 50.000 de euro. Legat de acest subiect, Mugur Mihăescu a explicat că propunerea pentru Revelion a venit din partea TVR.

„Propunerea a venit din partea TVR. Ne-au întrebat dacă suntem interesați să facem un program. Filmările au durat șase zile și au avut loc la St Patrick, pub-ul lui din Centrul Vechi. A fost o negociere. De la cât am considerat că este valoarea noastră de piață”, a spus celebrul actor.

Sursa: Playtech.ro