miercuri 25 ianuarie 6:41 PM

       Abonare la google news

Trupul neînsuflețit al Anei Oros, femeia sfâșiată de câini, a fost ridicat de la INML și depus la capelă. Tânăra va fi înmormântată alături de părinții ei


În cursul zilei de 25 ianuarie 2023, trupul neînsuflețit al Anei Oros, tânăra care a fost omorâtă de câini, a fost ridicat de la INML și depus la capelă. Până mâine, 26 ianuarie, persoanele care doresc să îi ofere un ultim omagiu o pot face, la capelă. Apoi, tânăra va fi înmormântată alături de părinții săi, la Baia Mare. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informațiile.


Apropiații Anei Oros Daraban, tânăra care a murit sfâșiată de câini pe Lacul Morii, poartă o durere greu de descris în sufletele lor. Trupul neînsufleți al acesteia a fost ridicat, în cursul zilei de 25 ianuarie, de la INML și depus la Capela Cimitirului Giulești Sârbi. Persoanele care doresc să îi ofere un ultim omagiu o pot face până mâine, 26 ianuarie 2023. Apoi, Ana Oros va fi înmormântată la Baia Mare, alături de părinții ei.

„Persoanele care vor să îi aducă un ultim omagiu Anei Oroș o pot face până mâine, 26 ianuarie, la capela Cimitirului Giulești Sârbi. Ulterior, trupul neînsuflețit va ajunge la Baia Mare, iar Ana va fi înmormântată alături de părinții ei”, au transmis apropiații Anei Oros.

Vezi și ÎȚI ÎNGHEAȚĂ SÂNGELE! DETALIUL PE CARE L-AU OBSERVAT MARTORII, ÎN TIMP CE ANA OROS ERA UCISĂ DE CÂINI

Ana Oros va fi înmormântată alături de părinții ei, la Baia Mare

Citește și NICUȘOR DAN, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE ANA OROS A FOST SFÂȘIATĂ DE O HAITĂ DE CÂINI: ”ÎMI PARE RĂU CĂ A MURIT”

Fostul soț al Anei Oros a făcut declarații, în fața INML

Prezent la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” din București, Sorin Daraban, fostul soț al Anei, a făcut o serie de declarații. Bărbatul este de părere că persoanele vinovate să fie trase la răspundere.

„Bineînţeles, toţi vinovaţii trebuie să plătească, indiferent de partea de vină şi de cantitatea de vină pe care o poartă sau forma prin care sunt responsabili. Ei trebuie traşi la răspundere, pentru că aceste lucruri nu se pot repeta, este inadmisibil. Mai mult decât atât, autorităţile şi instituțiile statului trebuie să îşi facă datoria. Să-şi facă treaba, să caute vinovaţii şi să-i tragă la răspundere”, a susţinut Sorin Daraban.

„Ne-am văzut cu Ana vineri seară, înainte de accident… Încercaţi să vă gândiţi la complexitatea tragediei. E ca şi cum ai stat cu cineva la masă, să te uiţi în ochii lor, şi a doua zi poate să nu îi mai vezi. A fost teribil, cutremurător…”, a adăugat bărbatul.

Sursă foto: CANCAN.RO / Facebook

Cancan.ro