marți 24 ianuarie 7:43 PM

       Abonare la google news

Trucul care te scapă de mirosul neplăcut și calcarul din vasul de toaletă. Ingredientul costă doar 5 lei și acționează rapid


Dacă te-ai decis că este momentul să oferi o altfel de prospețime băii tale, însă nu dorești să utilizezi anumite produse de pe piață, atunci află că poți apela la un truc eficient! Iată ce ingredient ai putea folosi, pentru a scăpa de mirosul neplăcut și de calcarul din vasul de toaletă. Costă câțiva lei și acționează într-un timp scurt!


Există un truc la care ai putea apela, dacă vrei să scapi de mirosul neplăcut din vasul de toaletă, dar și de calcarul și alte depuneri ale apei. Deși majoritatea gospodinelor apelează la produsele de curățenie din comerț, există și variante mai simple, naturale și mai ieftine care ar putea fi utilizate, pentru a scăpa de mirosuri și pete.

De pildă, unul dintre ingredientele pe care l-ai putea utiliza, pentru a scăpa de impurități și mirosurile urâte, este sarea grunjoasă. Pe piață se poate regăsi sub mai multe tipuri, de la sare grunjoasă iodată sau neiodată, până la cea care conține și alte ingrediente. Vei avea nevoie de varianta simplă. O pungă de sare grunjoasă costă câțiva lei și își va face treaba, într-un timp scurt, odată ce va fi folosită corect.

Citește și TRUCUL CARE TE SCAPĂ RAPID DE PETELE DE PE MOBILĂ. INGREDIENTELE IEFTINE PE CARE SĂ LE FOLOSEȘTI

Sarea grunjoasă este un ingredient util în gospodărie

Pentru a putea scăpa de mirosul neplăcut și de calcar, trebuie să pui sarea grunjoasă în vasul de toaletă. Aceasta va fi întinsă pe suprafață și trebuie lăsată să acționeze cel puțin o oră. Peste sarea grunjoasă deja întinsă în vas, trebuie să pui apă fierbinte, pentru a se dizolva într-un timp cât mai scurt. Apoi, trebuie să o elimini.

Evident, sarea grunjoasă poate fi utilizată și pentru desfundarea țevilor, dar și pentru a scoate anumite pete de pe covor sau de pe diverse suprafețe textile. În acest caz, trebuie să pui ingredientul pe locul unde se află pata și, deasupra ei, se toarnă apă minerală. Apoi, o lași să acționeze. După aceea, ștergi și speli suprafața pătată.

Vezi și CUM SĂ TE „ASCUNZI” PE WHATSAPP. TRUCUL CARE TE AJUTĂ SĂ NU MAI APARI CONECTAT PE APLICAȚIE, ATUNCI CÂND O UTILIZEZI

Sursă foto: Pixabay

Cancan.ro