miercuri 25 ianuarie 11:59 PM

       Abonare la google news

Transformarea uluitoare a cofetăresei care a reușit să slăbească 36 de kilograme


Nikki Madoch este o tânără cofetăreasă din Statele Unite ale Americii, și a intrat în atenția internauților după ce a slăbit un număr de peste 30 de kilograme. Ea nu a fost singură în acest proces, ci însoțită de Adam Yontz, soțul ei. 


Tânăra a fost jucătoare de volei în colegiu, iar în anul 2020 a conștientizat cât de multe kilograme în plus a acumulat. În momentul în care și-a dat seama cât de greu îi este să se miște, să urce scările și să-și ducă la bun sfârșit activitățile de zi cu zi, ea a luat decizia de a face o schimbare radicală. (CITEȘTE ȘI: CE FACE TEO TRANDAFIR PENTRU A SE MENȚINE ÎN FORMĂ DUPĂ OPERAȚIA DE MICȘORARE A STOMACULUI! VEDETA ȘI-A SCHIMBAT VIAȚĂ ÎN URMĂ CU 9 ANI)

Nikki Madoch: ,,M-am simțit lipsită de speranță”

Ea și soțul ei au reușit să ajungă la greutatea mult visată. De mare ajutor a fost programul strict pe care l-au urmat, dar și zecile de mii de urmăritori din social media care i-au încurajat să nu renunțe.

Dietă. Sursă foto: Pexels

În decurs de 8 ani de zile, Nikki pusese 36 de kilograme în plus. De asemenea, faptul că avea o afacere în domeniul dulciurilor a determinat-o să cadă pradă tentației deserturilor din jurul ei. (VEZI ȘI: CELE 8 ALIMENTE MIRACULOASE CARE ÎȚI CURĂȚĂ CORPUL. ACESTEA SUNT CELE MAI PUTERNICE DETOXIFIANTE NATURALE)

,,Mi-a fost teamă că nu voi putea plăti facturile medicale și că nu mai puteam să fac lucruri pe care le executam cu ușurință în trecut. Am văzut un citat care spune: ‘Dacă nu-ți faci timp pentru sănătate, vei fi forțat să-ți faci timp pentru boală”, iar asta mi s-a întipărit în minte.

M-am simțit lipsită de speranță atunci, dar am știut că trebuie să fac o schimbare. L-am întrebat și pe soțul meu dacă vrea să mi se alăture și a răspuns afirmativ”, a povestit Nikki, în social media.

Cancan.ro