vineri 1 ianuarie 6:22 PM

       Abonare la google news

Transferul bombă al lui Ianis Hagi la AC Milan, lovitura începutului de an: „Cu puțină forță în picioare e între cei mai buni din Europa!” | EXCLUSIV


Ianis Hagi a făcut spectacol pe final de an la Rangers, iar Milan, Leipzig și Sevilla s-au interesat deja de starul lui Steven Gerrard din Scoția, care se pregătește și de 16-imile Europa league. Dumitru Dragomir a mărturisit pentru Prosport.ro că transferul lui Ianis la Milan ar fi cu adevărat o lovitură.


Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal îi recomandă lui Ianis să se transfere în Serie A, mai ales că a avut deja o experiență în Italia, la Fiorentina, acolo unde însă a prins destul de rar prima echipă.

Dumitru Dragomir este convins că Ianis Hagi mai are nevoie de doar de „puțină forță în picioare” pentru a deveni printre cei mai buni jucători din Europa. Fiul lui Gică Hagi a fost la înălțime în ultimele zile din 2020, iar cu St. Mirren a oferit un assist superb, în victoria celor de la Rangers, scor 2-0. Ianis a fost lăudat de comentatorul meciului, de fanii grupării din Glasgow, dar și de jurnaliștii scoțieni. Jucătorul legendarului Steven Gerrard a fost printre cei mai buni de pe teren și a primit nota 7, a doua cea mai mare din echipa celor de la Rangers.

Ianis Hagi, la AC Milan? Dumitru Dragomir: „Ar fi o lovitură! Să aleagă Serie A!”

Cei de la Fichajes au scris în ultima zi din 2020 că AC Milan, Leipzig și Sevilla s-au interesat deja de Ianis, sursa citată ținând să subilnieze faptul că Ianis Hagi este „un diamant care nu e încă șlefuit”.

„Ianis Hagi la AC Milan ar fi o lovitură! Cred că între Milan și Leipzig ar face bine să aleagă Serie A. L-aș vedea jucând foarte bine acolo, știe deja campionatul, i s-ar potrivi ca o mănușă. Ianis cu puțină forță în picioare e între cei mai buni din Europa! Nu doar de vârsta lui, ci între toți fotbaliștii lumii. Ar fi extraordinar pentru el un transfer ca ăsta”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Prosport.ro.

Sursa: Prosport.ro