Tragedie la miezul nopții, de Revelion! Tânăr de 16 ani, din Arad, înjunghiat mortal - Știrile.eu

sâmbătă 2 ianuarie 2021 11:46 AM

Tragedie la miezul nopții, de Revelion! Tânăr de 16 ani, din Arad, înjunghiat mortalUn tânăr de 16 anu a murit chiar în noaprea de Revelion, fiind înjunghiat după un conflict cu un prieten de aceeași vârstă.

O crimă îngrozitoare a avut loc în Arad, iar după ce și-a înjunghiat prietenul, agresorul l-a lăsat pe caldarâm. Băiatul ar fi strigat disperat după ajutor până a fost auzit de un localnic din zonă care a sunat la 112. Din câte se pare băiatul ar fi fost înjunghiat în zona toracelui în zona străzii Ursului din Arad, scrie antena3.ro. (CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE PE ȘOSEA ÎN IALOMIȚA! UN BĂRBAT A MURIT, PATRU PERSOANE RĂNITE)

Tragedie la miezul nopții, de Revelion! Tânăr de 16 ani, din Arad, înjunghiat mortal

În jur de miezul nopții băiatul a ajuns cu o ambulanță la Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, unde a intrat direct în operație. Din păcate, băiatul a făcut stop cardio-respirator chiar în timpul  intervenției chirurgicale și nu a mai putut fi salvat de către medici. (NU RATA: UN TÂNĂR DE 29 DE ANI A MURIT ÎNTR-UN ACCIDENT GRAV. ȘOFERUL A ADORMIT LA VOLAN ȘI A INTRAT ÎNTR-UN AUTOTREN)

Adolescentul criminal a fost identificat și reţinut ulterior de poliţişti. Acesta va fi prezentat în cursul zilei de vineri la Tribunalul din Arad urmând a se stabili ce măsuri preventive i se vor aplica.

Sursa: Cancan.ro