luni 23 ianuarie 7:57 PM

       Abonare la google news

Totul s-a prăbușit pentru Patrick Mouratoglou în această dimineață. Sportivul său a fost eliminat dramatic de la AO 2023


Seară tristă pentru Patrick Mouratouglou. Elevul său, Holger Rune, a fost eliminat de la Australian open, în faza optimilor,d upă un meci decis în cinci seturi.


Seară tristă pentru Patrick Mouratouglou

Andrey Rublev s-a dovedit a fi un adversar prea dificil pentru Holger Rune. Puștiul de 19 ani, de ep locul 10 ATP, poregătit de Patrick Mouratouglou, a cedat după un meci de trei ore și 37 de minute.

Acesta a piedut la supertibreak numărul 9, scorul final fiind 6-3, 3-6, 6-3, 4-6, 7-6 (9), cedând în fața numărului 6 ATP, Andrey Rublev. El salvase o munge de meci la scorul de 9-8, în supertiebreak cu un passing shot de rever de senzație.

Holger poate fi revanșat de favoritul Australian Open, Novak Djokovc, care se va duela cu Rublev în optimile competiției de la Melbourne.

Programul sferturilor de finală ale ATP Australian Open

Andrey Rublev – Novak Djokovic

Ben Shelton – Tommy Paul

Stefanos Tsitsipas – Jiri Lehecka

Sebastian Korda – Karen Khachanov

Omul care nu crede în revenirea Simonei Halep

Patrick Mouratouglou îl pregătește pe Holger Rune după ce a fost lăsat de Simona Halep să se ocupe de un alt jucător, pe perioada suspendării ei. Românca speră să revină cât mai rapid pe teren, dar nu va fi prea ușor.

Jhon McEnroe consideră că, dacă Simona Halep va fi suspendată, acest lucru va fi echivalent cu finalul carierei sale.

„Simona a avut o carieră grozavă, dar, în mod evident, există un nor uriaș deasupra ei în acest moment. Așadar, cu toții vrem să știm, eu cu siguranță sper că este nevinovată. Cred că întreaga lume a tenisului speră acest lucru, așa că, dacă acest proces se va desfășura cu rapiditate, va fi un lucru bun…dacă vom reuși să ajungem până la capăt și să aflăm ce s-a întâmplat cu adevărat.

Deci, în orice caz, sperăm că rezultatul va fi stabilit curând, pentru că este un lucru care îi va pune capăt carierei, practic, dacă va fi găsită vinovată. Așadar, aștept cu nerăbdare rezultatele, pentru că este ceva la care nu vrei să iei parte dacă ești jucător, mai ales dacă ești nevinovat”, a fost declaraţia dată de John Mc Enroe, pentru Eurosport.

Actualmente analist TV, Jhon Mc Enroe are cinci titluri de Grand Slam în palmares.

Playsport.ro