Top pariu: Selecțiile din Serie A, Premier League și Bundesliga sunt AICI » Pachetul Zilei ajunge la cota 14.88! - Știrile.eu

duminică 3 ianuarie 2021 8:05 AM

Top pariu: Selecțiile din Serie A, Premier League și Bundesliga sunt AICI » Pachetul Zilei ajunge la cota 14.88!Astăzi, pe lângă biletul zilei cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm din nou investiția, biletul multi gol, pe care le găsiți AICI, ne propunem să ne rotunjim veniturile la pariuri și cu alte ponturi din fotbal.

Ne vom îndrepta atenția către  partidele care au loc astăzi în Anglia, Italia și Germania. „Pachetul Zilei” rezultat cuprinde șase selecții care combinate pe același bilet au cota totală 14.88.

Cum vă spunem de fiecare dată, pariurile oferite pot ajuta la construirea biletelor pe care doriți astăzi să investiți. Dacă în schimb preferați să realizați un combo strict din propunerile noastre, vă asigurați o cotă totală de 14.88.

PACHETUL ZILEI
ANGLIA – PREMIER LEAGUE
CHELSEA – MANCHESTER CITY, 1X – COTA 1.59
BUNRLEY – FULHAM, GAZDELE ÎNSCRIU SUB 1.5 GOLURI – COTA 1.40
ITALIA – SERIE A
BENEVENTO – AC MILAN, AC MILAN ÎNSCRIE PESTE 1.5 GOLURI – COTA 1.49
CAGLIARI – NAPOLI, PESTE 1.5 GOLURI ÎN REPRIZA SECUNDĂ – COTA 1.80
JUVENTUS- UDINESE, 1 – COTA 1.45
GERMANIA – BUNDESLIGA
BAYERN – MAINZ, PESTE 1.5 GOLURI ÎN PRIMA REPRIZĂ – COTA 1.72

Cauți mai multe selecții de profit? Accesează zilnic Pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză și pronosticuri sportive din România.

Sursa: Prosport.ro