miercuri 25 ianuarie 9:20 AM

       Abonare la google news

Ți se rupe sufletul! O mamă i-a făcut fiului ei un cadou emoționant, înainte să moară de cancer


O mamă a făcut un gest mișcător pentru fiul ei. Deși femeia era bolnavă de cancer, a avut grijă ca băiatul ei să aibă un cadou de ziua lui. 


Gestul incredibil al femeii, a emoționat o lume întreagă. Femeia din Belfast, Irlanda de Nord, fusese diagnosticată cu cancer la stomac. Din păcate, cu câteva zile înainte de ziua fiului ei, ea a părăsit această lume, pierzând lupta împotriva bolii de care suferea.

Fiul ei de 30 de ani, Kevin, își amintește înduioșat, de momentul în care mama lui i-a pregătit cu atâta dragoste un cadou. Părintele i-a spus atunci, că darul ei îi va aduce un zâmbet pe față, indiferent dacă ea va mai fi în viață sau nu.

NU RATA: O ȘEFĂ DE LA ONCOLOGIE A LUAT 62 DE ȘPĂGI ÎNTR-O SĂPTĂMÂNĂ. PRIMEA MITĂ DE LA BOLNAVII DE CANCER, ÎN CIUDA SALARIULUI IMPRESIONANT

Ce se afla în cutia de cadou

În cutia primită, Kevin a găsit câteva fotografii cu el și mama lui, lotiunea lui preferată, niște boxeri și câteva perechi de șosete. De asemenea, mămica grijulie a pregătit felicitări pentru aniversările tuturor rudelor, în cazul în care ea nu ar mai fi fost prezentă pentru a le putea înmâna personal. Din păcate, presimțirea pe care a avut-o în momentul pregătirii cadoului, s-a adeverit ulterior.

VEZI ȘI: ESCROCHERIE LA NIVEL ÎNALT. POZA UNEI INFLUENCERIȚE DIN PAKISTAN, FURATĂ ȘI FOLOSITĂ ÎN ROMÂNIA PENTRU A COMBATE UN CAZ INEXISTENT DE CANCER

Sursă foto: Pretty52.com

,,Nici nu mă gândeam la ziua mea de naștere. S-a gândit să îmi ușureze puțin suferința cu acest gest. L-a umplut cu lucruri drăguțe, de suflet, de care voi avea mereu grijă. M-a s-a părut incredibil faptul că mama mea, deși era pe moarte, se gândea la toți cei dragi și la bucuria pe care le-o poate oferi, chiar și după moarte”, a mărturisit Kevin, emoționat până la lacrimi.

 

Cancan.ro