marți 24 ianuarie 10:33 AM

       Abonare la google news

Ți se rupe sufletul! Mesajul transmis de soțul Anei Oros, femeia sfâșiată de o haită de câini


Cazul Anei Oros a zguduit o țară întreagă. Cei mai afectați sunt membrii familiei care nu s-ar fi așteptat niciodată să o piardă, atât de curând, pe femeia de 42 de ani. Zilele acestea, soțul ei a transmis un mesaj sfâșietor cu privirile la evenimentele care l-au lăsat văduv. 


Pe data de 21 ianuarie, Ana Oros, o femeie de 44 de ani, a fost ucisă de o haită de câini din zona Lacul Morii. Activista de mediu iubea natura și sportul, motiv pentru care îi plăcea să iasă la alergat. Fiind aproape de casă, a ales tot zona în care a fost mușcată cu ceva timp înainte de câini. Tânăra spera în schimbare și în promisiunea autorităților că se vor ocupa de câinii vagabonzi, dar și-a găsit, din nefericire, sfârșitul.

Ana avea o familie, era căsătorită și iubită. În acest context tragic, soțul, rămas văduv, a postat un mesaj plin de durere pe rețelele de socializare:

„Mi-e dor de tine, Ana. Pășește în Lumina Lui! Ne vom întâlni acolo mai târziu și vom mai râde încă o dată cu toții”, a spus bărbatul.

(CITEȘTE ȘI: Dresorul Daniel Manea, despre cum să procedăm în cazul în care întâlnim câini maidanezi agresivi: „Niciodată nu mă dau în spate”)

Mesajul emoționant transmis de familia Anei Oros

Pin intermediul Asociației Inițiativa pentru Responsabilitate Civică, familia Anei a transmis un mesaj către toți cei care au auzit cutremurătorul caz. Potrivit declarațiilor, se pare că apropiații femeii ucise de câini preferă să păstreze, pentru moment, tăcerea cu privire la tragicul eveniment de pe Lacul Morii.

„Este un moment extrem de greu pentru familia Anei, pentru toți prietenii și cunoscuții ei.

Apreciem atenția și dorința de a mediatiza acest caz, însă, vă adresăm rugămintea de a ne înțelege durerea și mai ales faptul că membrii familiei nu au puterea de a da, în aceste momente, declarații presei și reprezentanților mass media. Din aceste motive, vă rugăm să ne respectați aceste momente îndurerate, de o deosebită încărcătură emoțională.

Sperăm ca în viitorul cel mai apropiat să nu mai existe astfel de evenimente, cu pierderi de vieți omenești, victime ale atacurilor canine, într-o societate civilizată, aliniată la valorile europene și internaționale cele mai înalte.

Cu profundă durere”, transmite familia Anei Oros Daraban.

(CITEȘTE ȘI: Medicii au efectuat autopsia! Care este cauza decesului Anei Oros, femeia sfâșiată de o haită de câini)

Cancan.ro