marți 24 ianuarie 3:01 PM

       Abonare la google news

Ți se rupe sufletul. Ce mesaj a publicat mama lui Adrian, tânărul care a murit în cumplitul accident rutier din Bihor


Adrian este tânărul de doar 19 de ani care a pierit în accidentul rutier petrecut duminică noapte, în afara localității Răbăgani. Autoturismul în care se aflau cei doi a intrat frontal într-o mașina condusă de un bărbat din Arad.


Șoferul atutoturismului în care se afla Andrei a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal de o mașină condusă de un bărbat din Arad. Impactul a fost fatal atât pentru șofer, cât și pentru Adrian. Cei doi tineri au murit pe loc. Deși echipa medicală ajunsă la fața locului a încercat resuscitarea celor doi, nici șoferul de 23 ani, nici Adrian nu au putut fi salvați.

Vezi și: PATRU PRIETENI AR FI VRUT SĂ FURE O SUMĂ ENORMĂ, DAR AU FOST GĂSIȚI ÎNTR-UN MOD TERIBIL. POVESTEA CARE DEPĂȘEȘTE ORICE SCENARIU DE FILM HORROR 

La două zile distanță, mama tânărului a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

”Te voi purta în sufletul meu, copilul meu drag! Dumnezeu să îti dea odihna veșnică!”, a scris mama lui Adrian pe o rețea socială.

Vestea că Adrian a murit a căzut ca un trăznet și peste colegii lui de liceu. Conducerea Liceului cu Program Sportiv Bihorul din Oradea a transmis un mesaj în memoria tânărului.

”Vestea dispariției fulgerătoare a elevului nostru, B. ADRIAN, clasa a XII-a A, ne-a îndurerat profund. Un gând de mângâiere, compasiune și sincere condoleanțe familiei îndoliate.  

Adi, vei rămâne mereu în sufletele noastre prin inocența chipului tău, altruismul, pasiunea pentru sport și buna dispoziție, împărtășite celor din jur. Dumnezeu să-l odihnească în pace!” a scris și conducerea LPS „Bihorul” Oradea.

Vezi și: CINCI PERSOANE AU LEGAT UN BĂRBAT DIN TIMIȘ, DE MÂINI ȘI DE PICIOARE, CU O ZI ÎNAINTE DE REVELION. CE S-A ÎNTÂMPLAT LA SCURT TIMP

Cancan.ro